Födelsedag

 
Idag blev jag 22 så då passade man på att klä upp sig lite. Känner mig lite gammal... men äsch, har många år framför mig! Det är bara ingen spännande ålder framför mig längre.
 
Fast jag har aldrig tyckt om att bli äldre. När jag var 17 och alla andra längtade efter att bli 18 så ryckte jag mest på axlarna. För dem innebar det att få dricka sprit lagligt, för mig innebar det en jävla massa ansvar som kom regnandes in. Nog för att jag redan hade fått det vid tidig ålder, men nåväl.
När jag blev 20 så fick jag åldersnojja, ville inte bli äldre, ville bli ett barn igen och uppleva gamla minnen. Spännande att handla på systemet? Njae... Köpte några cider, för mig var det inte särskillt spännande och jag blev inte särskillt imponerad av mig själv direkt.
 
Jag har faktiskt aldrig varit intresserad av alkohol. Än mindre cigaretter och droger. För mig har jag inte gått runt som värsta aktivisten och skriker "DU KOMMER ATT DÖ!!!" men samtidigt har jag alltid kunnat säga "nej tack" åt någon som erbjuder en cigg. Det är helt enkelt inte intressant för mig och det känns som en onödig grej att stoppa i kroppen. Men jag antar att jag bara aldrig behövt vara rädd för att bli utanför, jag har väl haft styrkan och klokheten att tänka att jag gör vad fan jag vill med mitt liv och jag har högre förväntningar på det än att lägga pengar på cigg och alkohol resten av livet.
 
 
Men nog om det. Åter till min fabulösa födelsedag!
Jag var den som inte kom ihåg faktiskt xD Alla andra gjorde det och jag blev lika överraskad varje gång. "Just ja! Jag fyller ju år idag!"
 
Elis var jättegullig. Han fixade middag åt mig (tacos!! <3) och köpte choklad, chips och gjorde även en tårta :'> Det var en supergod tigerkaka med grädde och banan på <3
Sen gav han ju en massa kärlek till mig förstås och jag har känt mig lyckligast i världen <3 Det känns så underbart att bli ompysslad :'>
 
Sen såg vi även på Inkheart, en riktigt bra film! Men nu skall jag lägga mig innan jag däckar på tangentbordet! Chao!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo