Rollercoaster~

Ser muppig ut men whatevs.
 
Vilken berg-och-dalbana det har varit idag!! Min medicin skall ju göra det relativt stadigt, men det har varit enorma känsloförändringar haha. Började med att vi hade läraren Jim i skulptering som jag var aningen nervös inför eftersom det var han som sa att jag var värdelös och fick mig att känna mig som att jag inte var lämpad för utbildningen sist. Men har tagit upp det med alla möjliga personer och Jim verkade ha tagit det åt sig, så idag var han faktiskt en actual lärare i min mening! Han var sjysst och gav ändå konstruktiv kritik
(för anledningen till varför ingen vill att han slutar är ju för att han är riktigt grym på det han lär ut.)
 
Så jag kände mig faktiskt mer bekväm och vågade skulptera mitt bästa, vilket också resulterade i att jag gjorde enorma personliga framsteg! Så jag är riktigt stolt över mig själv, som både vågade ha stolthet med att säga till om hur en lärare inte får bete sig och sen också orka och våga möta honom igen och DESSUTOM utvecklas i skulpteringen.
 
(min senaste lolitaklänning, iiiihhhh <3 <3 <3)
 
Nu blir man också mer peppad till att söka hans sommarkurs måste jag säga. För den verkar vara riktigt lärorik, men har bestämt mig för att jobba i sommar och jag hoppas innerligt att jag får vara på Coop igen <3 Trivdes så bra förra året så det skulle vara superbra! Så kursen får vänta till nästa år :)
 
Sen kom man hem, lagade middag och fick reda på att jag inte fick någon praktikplats på det senare ställena jag sökt på... Urgh... Så jag blev en aning frustrerad eftersom jag verkligen behöver få praktik och det är typ bara jag i klassen som inte har praktik än. Men det löser sig nog!
 
Fick också veta att jag får hjälp med betalning för reparation av bilen, så det är typ superbra! (y) (älskar min biiiiiil <3 <3 <3). Så upp-och-ned men mest upp haha!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo