Some of them are blinded

Some are just lonely
 

Det var ett tag sen man skrev här! Har haft så fullt upp att jag inte har hunnit slå upp datorn haha!
De flesta vet att jag nu är i Göteborg och härjar. Kom till brorsan först och umgicks med brudarna, vilket var underbart för barnen verkade exalterade över att jag kom dit och jag har kommit min brors fru ännu närmare.
 
Många mörka hål har öppnats som jag hade kämpat med att hålla stängda alldeles för länge, vilket känns skönt nu när man har kunnat lätta på det lite. Det gäller att våga släppa på det, vilket inte är det enklaste. Det är en strid man går omkring med inombords som aldrig kommer att brytas förrän man vågar omfamna det.
 
Förövrigt så har jag hängt mycket med en del kompisar. Emil har varit jättesnäll och skjutsat mig hit och dit.
Jag bjöd på thaimat iaf.... ... .... Ja jag har lite dåligt samvete över hur mycket bensin som spills pga mig.
Lite blåmärken här och där efter att ha slagits, stjärnskådning och tv-spel, göttans (y)
 
Har även hunnit med att shoppa som en idiot nu när man är tillbaks i storstaden~ Gör väldigt ont för plånboken SPECIELLT EFTER DEN ÄCKLIGT HÖGA RÄKNINGEN FRÅN MEKONOMEN (buhu </3( men väldigt mysigt för mig <3 Blir till att skulptera lite i super sculpey senare~
 
Idag for jag och Emil också till Valhalla och badade. Var så längesen jag simmade haha... Men det var riktigt skönt, känns i kroppen! Därefter joinade Steffe och jag fick följa med på deras hederliga biljardkväll. Så nu är jag pro' på biljard. Just sayin' (pff, eller?)
 
Överraskade också Angelica med massa highpitch-ljud som hennes mor skrattade gott åt. Har saknat henne så sjukt mycket <3 Till på lördag hoppas jag att jag får träffa alla andra vänner som jag har saknat sönder! På lördag blire fanemej phäst!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo