Do I have to lose you too?

INNEHÅLLER SPOILERS! Nu vet du.
 
Now you're gone gone gone...
 
 
 
Fick hem den här fina peruken idag! Känner mig riktigt nöjd!
Både över att det är bra kvalitét och för att den har en "naturlig" hårfärg för en gångs skull haha...
En peruk jag kan ha både när jag klär upp mig i tex lolita som när jag har min vanliga klädstil.
 
Känner mig inte så stolt över hur jag har handlat dock. Innan skämtade jag mycket om att jag var shopaholic, men nu börjar det bli ganska allvarligt. Det har blivit som en tröst... Att köpa grejer, känna sig fin och värd något för en stund och sen rullar det vidare. Jag har aldrig gått så långt till kredit, gör allt för att undvika lån, men eftersom jag älskar second hand så är allt så himla billigt och whoops... så är det dyrt.
 
Det är ungefär samma tröst och sorgsenhet man försöker släcka som de som tröstäter, fast med kläder och sånt istället. Jag är inte stolt över det och jag skäms över att ha blivit så materialistisk. Inte mot andra men mot mig själv. Fast iof tröstäter jag också, med choklad haha, men det har jag väl lite mer kontroll över (typ).
Det är bara så konstigt... Jag har alltid varit en mycket sparsam person, helt plötsligt gick det utför och här står jag med tomma fickor och en massa saker som jag tyckt att jag behövde. Hittar en ursäkt för varje grej...
 
 
 
Det enda jag kan säga är att jag jobbar på det. Har ju börjat träna, försöka få mig att komma på andra tankar och nu var denna peruk även sista inköpet. Hädanefter skall jag spara som en tok, vilket behövs med tanke på det låga saldo jag har kvar. Jag skall försöka få sålt så mkt som möjligt och sen får jag väl ge resten till välgörenhet.
 
Förövrigt är jag tillbaks i Piteå.
Jag har nu förflyttat Garrus till Leena och Isabella och där kommer han att få bo till hösten. Det var lite blandade känslor när jag åkte förbi alla platser som jag känner igen, allt jag har upplevt och där jag har bott. Många härliga minnen som nu är smärtsamma att minnas. Det gör ont och jag får svårt att andas, men dag för dag blir det bättre.
 
Snart börjar jag att jobba på Coop också, som mest är fyllt med awesome minnen! Så jag längtar och jag myser när jag tänker på hur det var sist jag jobbade. Hoppas att det blir likadant, om ännu bättre, i år! <3
 
 





Popz

Bra att du kommer igång med arbete snart. Då kan du iofs shoppa mer, haha. Nej, jag tror du har stärkt din karaktär och lärt en liten läxa. Sen står det ju en kasse med grejor kvar hos mig åxå. Ska jag sälja det:-)

Svar: Hehe vill titta igenom det och sälja det själv först! ;)
Lilith

Anonym

Vad hände med den andra katten?

Svar till Anonym

Den fick åka tillbaks till sina ägare igen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo