Fredagsmys~

 
Såhär söt var jag häromdagen! Kände för att klä upp mig lite extra då jag ändå hade lite tid över i väntan på att Peter skulle komma över så att vi kunde köpa frukost, som vi hade bestämt haha!
Gott var det! Jordgubbar, yoghurt och lyxmackor höhö!
 
Har varit underbart soligt ute, dock med kalla vindar </3 Men har hunnit med mycket sen jag skrev här sist!
Hittade en ny människa som man kan diskutera Dexter med haha! (Inte många som uppskattar den serien lika mycket som jag) Och som hade fler liknande intressen, roligt när man kan diskutera de spel och tv-serier man älskar :D Hoppas att man träffar på honom igen, är ju i Piteå nu så det lär väl inte hända förrän man är tillbaks i Skellefteå iaf.
 
Har förövrigt gjort en hel del man kan vara stolt över hehe. Har meckat med bilen, dock är stereon ett mysterium då det inte alls är fel på säkringen fastän jag var stensäker på att det måste ha varit något sånt. Imorgon skall jag kolla mer på den iaf.
 
Har även börjat lära mig ett nytt stycke på piano! Visserligen ett stycke jag påbörjade för längesen, men nu skall jag ta tag i det på riktigt! Har faktiskt lärt mig första delen utantill och är inne på att finslipa första versen något. Till hösten blir det nog riktiga pianolektioner så jag verkligen lärt allt från grunden. Eller fiol, eftersom det är högst på önskelistan haha.
 
 
 
Jag har även lagt lite mer funderingar på vad jag vill göra i framtiden och det känns lovande. Jag är upprymd, förväntansfull och sjukt taggad inför att lära mig det jag är så nyfiken på! Men vi får se vad jag väljer, är ju en hel del jag är nyfiken på haha.
 
Nu skall jag se vidare på American Horror Story med Leena! Hoppas att ni har en lika mysig fredagskväll, om ännu bättre, som jag har! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo