Guess what? I'm not a robot.

Skulle rensa garderoben och fick för mig att pröva alla lolitaklänningar jag har. Tog dock bara kort på några av dem haha. Trodde att jag skulle hitta många som var för små som jag kan sälja, men min kärlek till dem är för stor så det kommer att ta ett tag haha </3
 
 
Under det här inlägget kommer jag nog mest lägga upp bilder på allt jag har gjort haha. Har haft så skoj med kompisar och familj att jag knappt haft tid framför datorn :D Känns gött!
Började med att jag hängde med Sara som jag skrev innan. Sen åkte jag tillbaks till Skellefteå och träffade fler kompisar!
 
Pizza med Peter och Daniel!
 
29 grader!!! Klart man är ute :D
 
Fint. Blev lite flummigt haha!
 
 
Gammal bild på mig och Moa, men kände för att den passade bra in där då jag har hängt mycket med henne också hehe!
Vi såg bla på bio igår, "The Other Woman" hette den, haha! Brukar inte gilla såna filmer, speciellt inte med Cameron Diaz i, men den var faktiskt sjukt mycket bättre än jag förväntade mig. Det var en komedi med mycket humor i, skrattade nästan hela tiden haha. Man kan tro att det ska vara en klyschig romantisk komedi, där man har räknat ut exakt allt innan man ens börjat titta på den, men den imponerade på mig faktiskt.
Jag råder dig inte till att kolla trailern iaf, för den är lite orättvis gentemot hur bra filmen var, utan gå och se den och se upp så inte något popcorn fastnar i halsen ;)
 
 
 
Nu skall jag fortsätta spela på mitt 3DS XL ;) Har nog kommit halvvägs på "TLOZ a Link between worlds" nu, är helt fast i det spelet och ni som inte har det, köp det. Spelar ingen roll om ni inte har konsollen, köp det bara! Den har så mycket bra att berätta om att jag aldrig skulle sluta prata om det haha!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo