Rawr!~ <3

 
Mmmmhhhhhhh~ <3 <3 <3
Började se på serien "Sleepy Hollow" med farsan igår och har fastnat haha. Kanske, bara en aning, har jag en liten crush på Tom Mison som spelar Ichabod Crane <3 <3 <3 *droool*
Bara lite.
 
Serien verkar vara lite "B" och de verkar inte särskillt pålästa eller vana vid att skriva manus, men jag älskar idén, älskar de små detaljerna och skämten emellanåt och jag älskar den kvinnliga huvudkaraktären Lt. Abbie Mills. Vi får se vad jag tycker om fortsättningen!
 
Förövrigt är allting bra!
Har tagit det riktigt lugnt, myst med farsan och blivit bortskämd med mat och annat gott. Idag kände jag för att träna och eftersom jag älskar att simma så gick jag iväg till simhallen. Hä blev fanemig 900 m på en halvtimme! Känner mig stolt, speciellt då jag har varit ganska stillasittande en längre tid. Har klarat 1000 m på samma tid förut, så det blir väl att komma över det nästa gång hehe.
 
Nu blir det käk med Eva och hennes dotter Klara. Nästa vecka blir jag nog tillbaks till Skellefteå igen. Vet att jag har sagt till många att jag kanske kommer till Gbg, men måste fixa med nya lägenheten, katten osv så snart som möjligt så jag tror inte att jag hinner :( Men får hoppas att jag kommer ned snart igen :)





popz

Hoppas du snart kommer hit igen <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo