Seg dag som behövdes

 
Mysig dag med spöregn <3 En dag som har känts lång, men som jag inte riktigt velat ska ta slut riktigt.
Hann med en hel del. Övade på det nya stycket på piano, köpte massa nya underkläder så att jag ÄNTLIGEN kan slänga alla gamla, trasiga som har samlats på hög haha!
 
Gjorde lite hushållssysslor som att tvätta och laga mat, inget speciellt så. Jag och Leena tittade på två filmer på raken, den ena som hette "12 years a slave" som jag hade lite väl höga förväntningar på, och den andra som hette "13 sins".
Den förstnämnda, som fått så fint omdöme och fått Oscars och dylikt, har jag lite svårt att förstå. Som sagt så hade jag stora förväntningar på den då den innehöll en så viktig del av historien, men jag tyckte att det inte var en bra film nog för det.
 
Jag såg många fel i själva filmskapandet, hur fake'at skägg de kunde ha eller kanske hur dåliga slagsmålsscener då det såg ut som om förövaren stod och slog en meter ifrån den utsatta. Sedan var det mycket manusfel och jag är fullkomligt oförstådd varför de behövde ha med så många "stirr"-scener. Scener där de bara står och stirrar, själva, har liksom inget att göra med storyn utan de bara "är". Det är ungefär som att sitta och vänta på någon att förklara något och det tar tio min innan personen i fråga faktiskt kommer till saken, lika frustrerande var det.
 
Som sagt, en film som hade kunnats göras så mycket bättre med tanke på handlingen, som jag är besviken på.
"13 sins" däremot var en ganska sevärd film, lika enerverande och påfrestande som skräckfilmer brukar vara. Det som var bra med den är att den visar hur lätt en människa blir övertalad, hur galen saken må vara, för en större summa pengar.
 
Nu skall jag gå och lägga mig, sov gott hörni! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo