Kurera mig

 
Det har nu gått några dagar sedan Garrus dog.
I början gick det inte ens att vistas hemma så Viktor var gullig och lät mig sova över två nätter. Där grät jag så att huvudet ville sprängas av all spänning och huvudvärk och har mest varit sängliggandes. I fredags var första gången jag sov i min egna säng och det känns som att det bara har varit en natt sedan dess eftersom att, ja, jag har i princip bara sovit fram till 11.30 idag. Jag var vaken sex timmar igår och spelade vidare på "Tales of the Abyss"... Det är så himla lätt att fastna i det spelet och inte vilja avsluta haha. Om inte batteriet började dö så hade jag nog fortsatt spela, annars var jag i princip redo att sova för längesen.
 
Det har varit jobbigt att vara hemma själv... Jag har iaf städat undan Garrus grejer till förrådet med hjälp av Lina så jag slipper se det. Många frågar om jag skall skaffa en ny katt redan nu och det känner jag mig inte alls redo för. Det känns inte som att han är död.... Det känns som när Leena tog hand om honom i julas, som att han bara är omhändertagen av någon annan just nu.
 
Som jag nämnde tidigare så var detta tyvärr inte den enda olyckan som har skett det senaste och jag behöver all lugn och ro jag kan få. Så en ny katt eller helt enkelt ett nytt husdjur blir det inte förrän jag har flyttat, skaffat jobb och vet var jag skall bo ett tag.... För som det är nu så är det bostadsbrist och kaos ifall jag skulle flytta ifrån Skellefteå då alla utredningar och diverse andra behandlingar börjar till hösten.
 
 
Jag fnissade förövrigt lite när min halvpappa ringde förut. Han pratade om Melodifestivalen som tydligen var nu i helgen och sa att det var några "cosplayers" som var med. Jag blev nyfiken och kollade upp det och det visade sig vara låten "Hello hi" av Dolly Style. Säkert en hit bland små barn och om den blir lite auto-tunad så lär den väl spelas på konvent och dylikt. Deras sångröster var väl inte något vidare enligt mig och ja.............. Om det hade varit jag på scen hade jag väl gått in mer all-in med dockstilen. Men det är ju kul att de försökte iallafall. Alltid roligt när de tar in lite japanska stilar i mello....... som jag typ aldrig tittar på visserligen.... men jag ser det i efterhand iaf x'D
 
Det är ganska roligt när man själv har bra koll på skillnaderna mellan stilarna medan andra som inte har det intresset kallar allt som liknar Yohio för antingen Visual Kei eller cosplay haha.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo