Sorg

 
Det har gått lite längre tid nu. Jag har sovit för det mesta men försöker så gott jag kan med att komma ikapp med skola och komma ihåg att äta. Det är tyst och lugnt, inget skrap på dörren om att vilja komma in, ingen duns i sängen som sker på morgonen när lillen ville gosa och säga att han är hungrig. Ingen tjock pälsklump ivägen utanför toalettdörren som man långsamt knuffar på så att man kan ta sig ut, ingen låda som behöver rengöras eller matskål heller för den delen. Tyst.... och lugnt...
 
Det är en del som frågar hur det är och jag säger som det är. Det är tufft nu, men det blir bättre för varje dag. Jag har blivit en expert på sorgearbete så folk runtomkring mig behöver inte längre förklara hur det går till. Man hör en liten suck från dem, en suck av medlidande. De vet att jag vet, de vet att jag är rutinerad sorgearbetare, men de är samtidigt lättade över att jag tar det så bra. Då slipper de lägga mer energi och arbete på att se till så att jag jobbar på det.
 
Nej jag vet, de frågar förstås för att de bryr sig om mig...
 
Jag kan dock inte hjälpa att jag hela tiden känner mig ivägen och som att folk helst vill att jag sköter mitt i bakgrunden, långt där borta och endast kommer lite närmre när dagar är lite bättre och jag har en gladare fasad. Jag vill inte heller verka som att jag är världens deppmoln som bara drar ned alla i min sörja, men det är en svår balansgång det där. Att inte vara för jobbig för andra samtidigt som man bör för sin egen skull omge sig runt människor som verkar bry sig om en. Det är svårt, det där att må dåligt och lägga det på andra som säger "du kan alltid komma till mig", men inte för mycket för att de tillslut suckar och drar sig för att vilja umgås med en.
 
 
Jag är en expert på att vara en svamp och att bry mig för mycket om vad andra har för negativa åsikter om mig. Tyvärr. Min psykolog sa häromdagen att det är nästan som att jag presenterar mig som "Hej jag heter ___ och jag är långsam" för att det är en negativ egenskap jag har fått höra från andra, speciellt lärare, att jag är.
Så kritik är jag bra på att ta åt mig, inte så mycket av det jag gör bra dock. Bara det jag kan förbättra om jag bara kämpar liiiite lite till. Om jag förbättrar den delen av mig själv så blir jag en närmare ideal till hur andra vill att jag skall vara. Inte så besvärlig, jobbig och egen, mer... snabbare, bättre och ha egna åsikter men inte vilja framföra dem.
 
Men nog om det! Nu skall jag visa lite vad jag har lyckats åstadkomma under mina vakna timmar!
 
 
När jag sov hos Viktor, som jag berättade i förra inlägget, så hämtade jag denna outfit på posten <3
Det är Ryuko-cosplayen som var tänkt till Närcon Vinter, men som inte blev av.
Men nu har jag mer tid att fila på cosplay till framtida konvent! <3
 
Har peruk så nu är det bara skor och vapen som fattas!
 
 
Fick även hem denna peruk!!! * 3 * <3
 
Köpte den på eBay så var lite nervös över kvalitén, men den var faktiskt sjukt fin! <3 Det enda tråkiga var att övergångarna från färgerna var lite dåligt gjorda och luggen är jag fortfarande clueless över hur jag skall fixa så att det ser bra ut... xD Men jag gillar den! Definitivt en av mina favoriter~
 
 
Övade lite faceup inför examensarbetet på den här bruttan... och jag tycker att det blev skitdåligt xDDD
Tycker inte alls om hennes nya utseende... men får se hur hon ser ut med ny peruk och nya ögon senare!
Lär göra om faceupen när jag orkar, men nu är jag iaf en erfarenhet rikare!
 
Närbild på faceupen.
Det enda jag gillar är väl att hon har så mycket fräknar xD
Eyelinern är också rätt ball, men skulle skippat det runt om
och vet inte om just hon passar i den eyelinern...
 
Såhär ser mina dockor ut i nuläget.
Längtar tills jag får alla nya grejer och hinner sy mer * 3 *
 
En till närbild på tösen!
 
 
 
Hoppas att ni har det fint iaf! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo