I guess that's love

I can't pretend, no I can't pretend... 
 
Well I have to admit, jag mår för djävla dåligt.
Och det är ingen nyhet, det är ett återkommande scenario som har pågått i flera års tid. Jag förstår att andra tröttnar. Det skulle jag också. Men nu råkar det vara jag som lever med detta så... ja, det är helt enkelt ett annat sätt jag får tackla det på.
 
Min dygnsrytm är helt fuckat haha... TOTALT. Förra natten sov jag ingenting... Sov på eftermiddagen... och gick och lade mig svintrött 23.30 för sista gången. Sov till 16.30 idag. Jag skulle mer än gärna vilja sova vidare, bara för att få komma bort, ligga i koma ett tag till. Men någon måtta får det väl vara....
 
Har sedan jag vaknat mått sjukt illa och knappt kunnat stå upp eller gå. Dessutom hade jag råkat stänga in stackars Garrus i köket inatt utan låda, så har fått dammsuga och skura som en idiot för att få bort all stank. Nu är det rent och fint iaf... Och Garrus strövar glatt överallt i alla rum.
 
Väggarna rör på sig, golvet rör på sig, känns som att jag kanske har ätit något som inte var så bra för jag är helt väck, men troligtvis endast pga den knasiga sömnen. Du vet, när man har spelat Guitar Hero lite för länge och stirrat på skärmen så att allt rör sig okontrollerat omkring dig? Har också känt mig svag och hårda, ojämna hjärtklappningar... Vet inte om det beror på sömnen också.. Så har det iaf sett ut för mig sedan jag vaknade.
 
Om en stund skall jag lägga mig igen. Är så jävla trött..... Och vill bara bort, bort, bort...... Tyna bort en stund.... och bara slippa verkligheten ett tag.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo