Inner peace, closer to nature

(Random bild från google)
 
Finns en stil i Japan som kallas för "Mori". Jag trodde ärligt att det typ var någon slags uppföljare till Gyaru och att betydelsen var i princip "Vacker flicka/prinsessa". Men läste på det igår och insåg hur fel jag hade och att jag typ har asmkt kläder som passar till stilen då jag älskar mysiga höstkläder och mörka, mysiga, dunkla färger som passar in med naturen haha. Sen secondhand-shoppar jag ju som en galning sååå... ah.
 
Men jag är ju inte personen som klarar att hålla mig till en stil utan jag byter ju hipp som happ, men tyckte bara det var kul att jag äntligen hittat ett slags namn för det.
 
"Mori means "forest" in Japanese, and the style concept is "a girl who looks like she is living in the forest" The look is natural & earthy. (...) Mori girl has developed not only as a style, but as a lifestyle as well! Quirky girls who love vintage clothing, pocket watches, tea, moss or going snooping in the grandma's attic will feel right at home in this fashion style." 
 
Längtar till hösten TwT

Över till något annat.
Jag var hos Viktor idag och vi har äntligen kommit igång med att komponera en låt! :D
Det är dock en cover, för jag ville börja enkelt haha. Är säker på att Viktor är hur duktig som helst med att skapa låtar, men jag vill lära mig lite också xD Small steps~ <3
Säger inte vilken låt det är men jag tror att den kommer bli ruskigt bra ;)
 
Snart kommer även Peter hem till mig och stannar i drygt två veckor. Skecon är ju nästa helg och den helgen är det stadsfesten, så det lär vara fullt ös med aktiviteter haha. Men som de små eremiter vi är lär vi nog sitta hemma en hel del av tiden och pyssla istället, gå ut för frisk luft och vara sociala i några få timmar haha.
 
Jag har även lyckats fixa resa ned till Närcon och hem igen! Tur att man har kontakter måste jag säga haha! Är ju så positiv jämt med sånt här så även fast jag är fattig som en jag vet inte vad så brukar det alltid lösa sig. Men det är ju skönt när man hinner planera i tid och fullföljer det :D
 
Tänkte också uppdatera med att min tillfriskning verkar bli bättre och bättre sen jag blev ledig. Det är såklart många bakslag och ibland är jag slarvig med att få till rutinerna, men det går mycket bättre nu att ha energi till att tex ta sig ut. Igår lagade jag en soppa från scratch av det jag hade kvar i kylskåp och skafferi och det kändes härligt att äntligen få laga en ordentlig middag. Har även börjat äta ute på balkongen varje dag så då finner jag ro'n ännu mer samt att jag inte distraheras av det elektroniska (dator/tv/mobil).





k

heeej, jag älskar din design och den går inte att ladda ner där det ska gå, har du html koden?? <3 kan du mejla mig den om du har den?

Svar: Hej! Vad kul att du gillar den, dock är det inte jag som har gjort den :)http://www.designadinblogg.se/hiawoltre/Hiawaltre har gjort den och hen svarar på alla frågor du kan tänkas ha ^^

Om det inte går att klicka på annonsen bör du fråga i kommentarsfältet om det, för koderna är en ganska stor fil som du behöver för att få hela designen. Man laddar ned den som en rar-fil
Lilith

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo