When all I want to do is try

I said maybe baby, please
But I just don't know now
maybe baby
 
Bild gjord utav: OmeN2501
 
Ready let's roll onto something new
Takin' it's toll then I'm leaving without you
'Cause heaven ain't close in a place like this
I said heaven ain't close in a place like this
Bring it back down, bring it back down tonight
Never thought I'd let a rumor ruin my moonlight

 
Tänkte att jag skulle uppdatera lite, inte direkt för att jag har något intressant att säga..? Livet rullar på iaf, som vanligt.
 
Imorgon skall jag mannekänga på en modevisning med Lo! Det är en slags välgörenhet för Myrorna kan man säga, en modevisning för att visa att man bör second hand-handla mer och att man hjälper miljön, plånboken osv. Jag har valt ut en väldigt punkig stil haha, nästan alla kläder hittade från affären, så det är ju najs! Alla modeller har olika outfits och det är verkligen intressant vilka stilar alla har valt!
 
Jag har levt lite ovanför molnen, eller strax under, eller mitt i... jag vet inte, nu det sista iallafall. Jag har haft svårt att hålla koll på något överhuvudtaget. Hyra, datum, tid, allt måste skrivas på post-it lappar som jag sätter upp överallt för att jag skall komma ihåg det.
 
 
Som många av er vet så är min mobil trasig. Den har en spricka över halva skärmen som gör att allt som är ovanför den där sprickan går ej att trycka på. Ganska frustrerande när det inte alltid går att vrida på mobilen.
Så just nu har jag en liten lånemobil. Den är verkligen liten om man jämför med de jag har haft haha! Det är ganska skönt.... men den är ooooerhört seg, tar inte så bra bilder och jag lyckades inte få med några nummer på den. Jag har samma nummer som förut så feel free att skriva till mig och skriv vem det är ifrån, för jag ser bara nummer i den haha.
 
Snart skall jag göra en enorm höststädning i mitt rum och byta gardiner, sängöverkast, kasta in fler lyktor och ljus i lägenheten och ut med ljust sommarfint. Det kommer att kännas sååå skönt när det är klart. Jag hoppas bara att jag får tid med det någon dag... och att den dagen faktiskt håller mig frisk.
 
Är det någon mer än jag som älskar regn förresten? SPECIELLT under hösten?
Skall snart ut i det och njuta. Konstigt dock att någon som jag, som älskar regn så mkt, inte har några regnstövlar......



Var går gränsen?

 
Nytt tema! Gillar den här bakgrunden jag har nu på bloggen, hittade den på Deviantart :3
Vet att det var längesen men livet kom liksom ivägen <///3
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag tänkte dela med mig av en liten fundering.
 
 
Många människor i dagens läge har intresse av att titta på porr, det är något jag har förstått.... och jag antar att det anses mer "okej" att onanera till kvinnoförnedrande videos som ligger ute på nätet? Med kvinnoförnedrande menar jag hela spektrumet mellan "bara" lite kränkande språk till våldtäkter och typ hela hentai-världen, där det förekommer så mycket kvinnoförnedring och våldtäkter, men ursäktas ofta med att det är tecknat och när det är tecknat så är det inte på riktigt osv.
 
Men varför är det okej att ladda hem videos där det utspelas våldtäkter? Varför är det så snedvridet?
Många gånger får man se en person med vulva som blir våldtagen, får pålen uppkörd i en utan förvarning och efter att mannen fått njuta lite så har de skrivit i manuset att kvinnan skall stöna och säga att det ändå känns skönt?
 
Va? Skall detta göra det mer okej att titta på det? Så länge kvinnan ändrar sig så är det lugnt? Så länge det är tecknat så är det lugnt? Så länge skådespelarna är med på manuset så är det lugnt?
 
Varför är självklara våldtäkter nedladdade på datorn okej men inte pedofilernas barnporr? Barnen är ju inte heller med frivilligt och om de nu verkar göra det så är de för unga för att förstå vad de verkligen ger sig in på. Men bara för att man är över 18 så är det alltså vardagsmat att ha nedladdad våldtäkt på datorn.
 
 
 
 
"Men det är ju bara porr. All porr är ju typ så."
 
Ja? Är inte det sjukt? Varför är det inte lika hett att söka runt och ladda ned videos där manuset handlar om samtycke? Varför är det inte lika hett när mannen behandlar kvinnan med respekt? Och varför i hela friden skall det alltid vara en kuk och penetrering när det är lesbiskt sex? Det är som att män inte förstår att man kan ha det skönt utan deras påle uppkörd någonstans?
 
Jag vet inte riktigt hur lagarna riktar sig mot sånt här... men både av erfarenhet och vad man ser i media så är våldtäkt något som förminskas något så oerhört och många vet knappt gränsen mellan sex med samtycke och våldtäkt, som bara det är helt skruvat för grundregeln är ju rätt så enkel.

Är det hett att tvinga någon till sex? Är det upphetsande att en video, där titeln beskrivs som "gangbang", egentligen handlar om en våldtäkt där en kvinna (oftast ung) är offret och våldtäktsmännen består av typ sju stycken (ibland medelålders) män? Är det okej att videos innehåller rasistiska förolämpningar där de beskriver tydligt att en asiat är en "slut" och "förtjänar det", eller tex "teen latina painful anal"?
 
Känns det verkligen okej att leta runt efter sådana videos och ladda ned dem, spara dem på din dator, onanera till dem och låter filen vara kvar, jamen ifall att, vem vet när man blir kåt på våldtäkt och kvinnoförnedring igen?
 
Jag har alltid ogillat porrindustrin, men att det faktiskt finns och är lätta att få tag i på nätet kan man liksom inte göra något åt. Men VARFÖR är det ingen som reagerar när någon tar hem en video på en självklar våldtäkt? Varför är det endast hemskt om det är barn som blir involverade? Våldtäkt i sig är hemskt nog.
 
 
 
Vad tycker du?
Känner du att det är helt okej, att det liksom bara är en fiktionell värld där fantasin får löpa ut fritt?
Känner du att det är okej men att barnpornografi är snäppet värre? På vilket sätt?
Eller känner du att det borde reageras lika starkt som mot pedofiler? 
 
Skriv gärna dina tankar i en kommentar.
Du hittar kommentarsdelen längst upp i inlägget till höger där det står ett hjärta och en siffra.