Inte bara depp

 
Såatteehhhh... Jag gör ett försök med att hålla bloggen levande. Ska försöka att inte göra ett för deppigt och svårläst inlägg.
 
För er som inte pratar så mycket med mig så tänkte jag kortfattat stapla upp lite händelser:
 
¤ Jag har börjat praktisera/arbetsträna på en arbetsplats där jag i lugn och ro får bygga upp både inre och yttre styrka i min egen takt
 
¤ Jag skall flytta ihop med Niklas. Är såklart nojjig över en del saker, men mest är det kul att äntligen får lämna det här eländiga rummet. Kommer att ske runt årsskiftet.
 
¤ Peter kom på besök och var här i ungefär en vecka. Det var lite upp och ned, bla att Peter hade oturen att bli rejält förkyld och kunde knappt göra något, stackarn :'(
 
¤ Skecon 4-6 nov. Niklas jobbade under konventet som han brukar, men jag och Peter var inte så pigga på att vara där. Det slutade med att vi bara var på konventet mellan ca 15.00-22.00 på lördagen, inget mer. Rätt ovärt att spendera så mycket pengar på det... men vad skall man göra? Man kan ju inte planera när man skall vara sjuk direkt.
 
Såg typ ut såhär.
Använder typ bara snapchat-filter nu för tiden när jag tar selfies,
vilket jag inte hade på den här bilden så fick photoshoppa dit en liten kanin haha.
 
Peter var dessutom med i en smash-turnering som inte gick riktigt som han ville. Mycket förståeligt då hjärnan blir mos när man har feber och är förkyld, men det tog ett tag för honom att släppa det. Jag tycker att han gjorde riktigt bra ifrån sig ändå, trots förkylning!
Vad gjorde jag då? Well, jag spenderade mer pengar. Köpte Pokémon-plushies då jag tycker det är svårt att hitta välgjorda sådana i någorlunda rättvist pris. Jag hade huvudvärk och hade inte så mycket att göra, så det kändes lite ovärt om jag skall vara ärlig, men ett konvent är ju vad man gör det till.
 
Är lite obekväm med hur jag ser ut så snapchat-filter får en alltid att må bättre x)
 
¤ Saker runtomkring verkar börja falla på sin plats. En utredning om ekonomiersättning/stöd är igång, eftersom jag är i en liten krånglig situation som gör att jag inte kan få ersättning på "vanligt" vis. Har hittills levt på 3600 kr/mån, vilket inte är sådär superlätt när man har en hyra på 2500 (nästan 3000 om man räknar med garage till bilen). Ansökan om God man är nu godkänt och alla jag träffar på olika möten har äntligen samlat ihop sig till en nätverksträff där vi kunde gå igenom vad som har åtgärdats och vad som behöver åtgärdas i framtiden.
 
¤ Värken i kroppen är värre och mer förekommande än någonsin. Har en vårdplan jag följer. Har inte märkt någon skillnad än men vi får väl se, den typen av smärta är ju inte lätt att få bort.
 
¤ Fick hjälp med att använda FAR (Fysisk Aktivitet på Recept) på Friskis & Svettis, har dock inte ens tagit mig dit då jag har legat sjuk i olika sjukdomar (förkylning, magkatarr som jag först trodde var magsjuka, muskelvärk svår nog att inte kunna ta mig ur sängen etc). Mår ganska dåligt över det, är typ 2 månader som gått till spillo. Har bara 6 månader på kortet.
 
Så.. Ja, det är väl typ packning, jobb, flytt och rehab som jag skall hålla på med.
 
 
 
Många klagar på att det är svårt att få tag på mig haha, så tänkte bara nämna att jag har skaffat Kik och har nyss börjat lära mig WhatsApp också... Vill bara förvarna att jag endast accepterar de som jag känner irl! Så det kan ju vara värt att skicka något meddelande om jag inte kan förknippa användarnamnet med dig.
 
Kik: Jinxxed07 (för det jag brukar ha var redan upptaget lol)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo