Så fint <3

http://100kroppar.blogspot.com/p/projektet-100-kroppar.html

Jag hade ingen aning om att det finns människor i denna stereotypiska och mediauppslukade värld som tänker såhär, och inte bara hon utan så många fler som också höll med!

Det finns en del som undrar vilka förebilder jag har och faktiskt, hur kul det än låter, så har jag själv också funderat på det. Vilka är det egentligen, förutom de typiska som tex en artist eller en familjemedlem, man ser upp till?
En av mina förebilder är bla Gisela van Der Ster, eftersom hon hjälpte mig ur en av de mörkaste tider jag har haft utan personlig kontakt. Sedan är det bara personer i allmänhet som inte alls är utseendefixerade och som inte blir påverkade av denna masshysteri kring etiketter och ett visst utseende, mest tänker jag på kvinnor.
Som den här tjejen som verkligen bevisar hur alla kroppar kan vara vackra. Själv har jag bara tänkt det, sagt till vänner att jag inte tycker någon är ful, att alla är vackra på sitt sätt.
Men hon gjorde ett helt projekt om det och lyckades även väcka hundratals folk till det hon skriver. Hur många lyssnar eller läser mina tankar? Typ... 2 st?
Jag är inte bra på att väcka intresse eller nå ut till människor med det som jag vill ska synas i rampljuset ist för de där tjejerna som antingen låtsas vara helt dum i huvudet... eller faktiskt är det. Det är de människor som lyckas nå ut till folk om mer vettig information och tankvärd läsning som jag beundrar, som samtidigt gör det intressant i dagsläget.

Men kolla in bloggen och titta på bilderna! Ur ett konstnärligt perspektiv måste jag säga att de är mycket vackra och jag älskar idén bakom den <3
Nästan så jag vill prova själv att skulptera 100 olika kvinnokroppar :)


(random bild för att den är så fin <3)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo