Irritationen växer..

Ehurm... Börjar bli lite mycket egobilder, haha!
 
Igår fick jag höra om en chockerande, dålig nyhet. Inte nog med att jag trakasserades för mitt utseende så blev min vän smutslagd pga ett orättvist rykte som skulle göra att hon blev helt utan pengar.
Jag är ganska bra på att se mönster på personer med alkoholmissbruk och Alva* kan jag lugnt säga är inte en av dem.
 
* Inte hennes riktiga namn
 
Alva sa till mig att hon hade pratat med soc och att de var beredda att varken ge henne bidrag eller sommarjobb. Hon förstod inte riktigt vad de menade och då berättade de att arbetsgivaren hade sagt att de ALDRIG hade talats vid om något jobb eftersom denne inte vill ha en alkoholist som anställd. Alva sa att hon var beredd att göra alko/drogtest om de inte tror henne och efter mycket om och men fick hon iaf ha kvar bidraget, men inget jobb.
 
 
Alva säger att detta grundade på att hon och en kompis för längesen hade firat något och tog därför ett halvt vin glas till maten. Hon var då tvungen att rycka in (observera att hon då inte hade körkort så hon körde aldrig till arbetsplatsen) och vad jag förstod så råkade hon berätta till sin arbetskamrat, som hon litade på innerligt, om middagen och det var där det spred sig. Nu förstod hon varför hon hade blivit nekad till så många jobb under ett halvår.
 
Det här är vad jag förstod av det hon berättade iaf, jag kan ha fel i det jag skriver, men det är sant att hon har blivit anklagad för att vara alkoholist och gör mig så otroligt förbannad!!
Vad är det för jävla sätt? Vad får högre anställda och chefer att tro att de kan trampa ned en annan människa och sprida rykten? Ni går inte i högstadiet längre, ni skall vara vuxna förebilder som skall hjälpa unga att komma in på arbetsmarknaden! Inte sprida rykten som ni inte ens tar reda på om de är sanna!
 
Vad jag har förstått så har Alva varit en sjukt bra arbetsinsats och det verkar ibland som att dessa chefer har utnyttjat detta. Jag vet även att hon sköter sitt jobb eftersom vi tidigare har varit arbetskamrater på en annan arbetsplats.
 
SKÄMS PÅ ER VUXNA SOM GÖR SÅDÄR!
Vi är faktiskt också människor och kan göra ett jobb lika bra som ni! Argh!!





Anonym

Det låter hemskt. Vad baktalad hon blivit an nån "vän". Vuenmobbibg. Usch. Men kämpa på bara "Alva", sanningen kommer fram.

Svar till Anonym

Ja det är fruktansvärt! Vi får hoppas att det blir bättre sen :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo