Workout!

 

"Jag tänkte göra som många andra här på fb och dela med mig att jag skall börja träna.
Nån gång.
När jag känner för det.
Men jag kan inte lova någon fager bild på mig för att visa mina resultat. För det känns lite halvt onödigt. Typ som den här statusuppdateringen."


Nä men.. Det jag tänkte säga är att det känns lite knasigt att man är så insatt i att forma ens kropp. Inför vad? Få komplimanger? Känns lite narcissitiskt sådär..
Men jag är inte emot träning. Jag tycker att om man skall träna så ska man göra det av hälsoskäl och för att det är roligt, inte som någon press på att forma kroppen för om man tänker i det stora hela; Vem fan bryr sig förutom du? Alla har ändå olika kroppar. Alla är bara människor. Finns det något djur som bodybuildar sig? Njaeee...

 

Såvida du inte vill tävla i typ OS, eller nåt sånt. Då är det ju en annan sak än att stå och spänna sig framför spegeln utan någon vettig motivering mer än att forma kroppen.

 

Var nöjd med din kropp och ser den inte ut som idealet så tänk att den faktiskt är unik! :) Acceptera olika former istället och typ... gör som jag, don't give a fuck. Satsa på nåt som är viktigt istället. Typ gosa med familjen, katten, hunden, umgås, toppenkarriär, äventyr, ah jag vet inte vad ni vill göra haha. Och ärligt talat tycker jag att alla är vackra på sitt sätt, jag tycker inte att man behöver se likadan ut som någon annan..

 

Det här är ju bara vad jag tycker, ni får såklart tycka helt annorlunda :) Men för mig är det inte så viktigt om man har lite bölder här och där, lovehandles, krabbtag under armarna eller vad ni nu kallar det haha. För mig är det viktigt att bara leva sitt liv och göra så mycket utav det som möjligt. Jag skulle lätt byta bort alla pengar som man lägger på gym, kosttillskott och träningskläder till en resa till varmare länder, eller nåt. För det är vad jag tycker om, att resa. Men det är ju jag det.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo