I'm just what you need, a perfect disease

"Beast Within"

I don’t know how I got here
But we cannot get out
I’m surrounded by strangers
As the music starts to pound
I see the bodies slowly swayin’
Movin’ side to side
I feel the animal is rising
As I slowly come alive

So everybody starts to move now
I wanna see you all give way
I wanna tear this place apart tonight
And have you thank me for my rage
Tell me what you came for
Can I give you just a taste?
I wanna see you lose your fucking minds
And rip apart this place

-Let me see you move your bodies-

I’ll tear you apart
I’ll feed off your heart
I wanna see your bodies grinding just for me
I’m just what you need, the perfect disease
Don’t you wanna turn the beauty into the beast?

Endorphins start to swell now
As I step up to my throne
I feel the monster caged inside of me
Screaming through my bones
I wanna see you start to sweat now
I wanna see you lose your minds
I wanna feel you all from deep within
Swayin’ back and forth all night

-Let me see you move your bodies-

I’ll tear you apart
I’ll feed off your heart
I wanna see your bodies grinding just for me
I’m just what you need, the perfect disease
Don’t you wanna turn the beauty into the beast?
 
Let me see you bleed
Let me hear you scream

Let me see you move
Let me hear you say

I see the bodies slowly swayin’
Movin’ side to side
I feel the animal is rising

I’ll tear you apart
I’ll feed off your heart
I wanna see your bodies grinding just for me
I’m just what you need, the perfect disease
Don’t you wanna turn the beauty into the beast?



Lolita

 
En mycket bra dokumentär om Lolita-stilen och skillnaden mellan den och boken.



Det behöver inte vara synligt, ´kay?

Jag tänkte skriva lite tankar om vad jag anser är mobbning, för jag börjar bli ganska irriterad på de som har värsta dubbelmoralen, dvs hatar mobbning men mobbar själva utan att veta om det.
 
 
 
Det verkar vara en lite skev bild på vad mobbning är när man pratar om det och det vill jag klara upp nu. Precis som med våldtäkter så föreställer sig de flesta en bild av det mest självklara som fruktansvärt, men när någon kommer och äntligen skulle våga säga vad man varit med om så får man som respons "Du sa inte tillräckligt nej", "Du hade fel kläder på dig så du bad om det", "Men vaddå? Ni är ju ihop? Eller?"
 
 
 
Precis som att många tror att en våldtäkt sker i en buske i nån gränd med massa alkohol inblandat så tror även många att mobbning endast får namnet om man blir tvingad till att äta bajs eller får huvudet nedspolat i toaletten.
 
Men låt mig säga en sak som tydligen är för jävla svårt att fatta.
 
Det behöver inte vara synligt. Det behöver inte vara fysiskt. Det behöver inte självklart.
 
 
 
När jag gick på högstadiet sa min dåvarande kompis att hon hade varit mobbad i hela sitt liv och att ingen kunde förstå henne, jag försökte trösta henne med att säga att jag också har varit mobbad, men hann inte säga något mer för hon tog det direkt som att jag tävlade om vem som var värst och rabblade upp alla tragiska händelser hon hade varit med om.
 
Missförstå mig inte, det var verkligen hemskt att hon fick uppleva det där, det skall inget barn behöva göra. Men jag upplevde att hennes utsatta situation togs mer på allvar av vuxna än min som inte var "synlig" eller hade särskilda bevis. Om man nu ändå skall gå in på att jämföra. Sen kanske de inte gjorde ens det, vad vet jag? Många vuxna brukar försöka tysta ned situationen när det blir för jobbigt. Så jag skulle inte vara förvånad om inte hon heller togs på allvar, trots att hennes situation var mer synlig och "allvarligare", men jag hoppas verkligen att hon fick någon sorts rättvisa tillslut. Vilket är lite ironiskt, hon var tvungen att byta skola. Är det lösningen på problemet?
 
 
Är det ingen vuxen som orkar hjälpa till mer än så? Måste alla ungar byta skola frenetiskt när de blir mobbade. Det verkar ibland som att det är en oskriven regel om att det är den drabbade som skall lösa det, bara liksom acceptera situationen och förövaren får komma undan med det. I Sverige verkar det vara så att det är den utsattas fel som inte "kämpar tillräckligt", det pratas ingenting om förövaren som gjorde det verkliga felet.
Det är mobbarna som skall lösa problemet och sluta, inte de drabbade.
 
Hursomhelst.
Mobbning sker i olika former och vi människor reagerar olika på det. Den ena kanske blir tvungen att ta emot en massa slag i magen flera gånger om dagen och får höra elaka ord om en, medan den andra kanske blir utfryst, går omkring som ett spöke och får leva resten av sitt liv med att känna sig osynlig och oviktig i samhället.
 
Sluta känna er så himla duktiga för att ni delar en fjuttig liten bild på fb om att ni är emot mobbning om ni själva går omkring och klagar på att era barn inte är det ni önskade, eller klankar ned din arbetskamrat och ger denne mer skit att plocka upp så att du verkar ha gjort ett bra jobb för chefen, eller att ni ständigt går på en person med att manipulera hjärnan för sin egen vinning.. Deal with the actual problem och tänk på hur ni beter er. Inse att alla inte tar emot och kan rusta upp sin mur mot elaka kommentarer lika bra som ni gör.
 
Ja det är inga bra exempel, men kort sagt, ha inte så jäkla dubbelmoral. Det är egentligen ganska simpelt. Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Tror inte att det finns någon som VILL att någon annan säger att man är ful, tjock, äcklig, inte tillräcklig osv. Ni kanske känner att det är ett litet plåster på samvetet för er när ni som känner igen er med dubbelmoral delar bilder om hur hemsk mobbning är, men den personen ni trackar ned räcker inte med ett ynka plåster, denne kanske går blodigt med upprivna sår mot en tidig död. Just sayin'.
 
 
 



Aj...

 
Usch... Sov fram till 19.20 idag (med lite avbrott emellan då jag var uppe för att käka frukost osv..)
Har varit konstant trött och inte haft någon energi alls till att ta mig ur sängen idag. Dessutom hade jag en enorm huvudvärk så jag kunde inte trotsa tröttheten med att gå ut i friska luften eller något, för varje vaken minut ville jag bara drämma huvudet i väggen så att jag skulle slockna ett tag och slippa huvudvärken.. Så då var det likabra att sova, eftersom kroppen verkade vilja det. Inte förrän vid 19.20 var alltså huvudvärken borta. Och det småjobbiga var att jag kände att jag kunde fortsätta sova, tills man skall upp till skolan. Skall snart till läkaren och byta medicin, förhoppningsvis.
 
Det har hänt väääldigt mycket på sistone och som sagt, har varit lite för trött för att skriva här på senaste.. Jobbade dessutom nästan 24/7 på skolan i helgen och i söndags tom sov jag på skolan för att jag skulle hinna få gjort mitt arbete och slippa gå hem fyra på morgonen i kylan.
Så jag kommer berätta resten i bilder:
 
 
Förra måndagen var jag på sista mötet på ungdomshälsan och efter det var det tydligen tårttävling med temat "HBTQ". Vår grupp hade nog den som såg minst aptitretlig ut haha (våran är längst till höger) men jag skyller det på att vi var den sista gruppen som fick välja ingredienser så det var lite svårt att vara kreativ på det som var kvar.
 
 
Skulpteringen:
 
Skelettet.
 
Mmmmhhh så vacker den var i början!
 
 
Crazy alpaca!
 
 
Täckte ögonen tillslut för den var så förbannat läskig att se på.
 
 
Sen gick det lite utför...
 
Förberedelse av gjutning
 
Detta gjorde vi mitt i natten, söndag till måndag. Gawd vad vi var trötta... ugh...
 
Vi var lite skadade av "Yoshi playlist" som hade spelats hela natten så vi tyckte vi såg Yoshi överallt... och att han sjöng "You asshoooooles" innanför gipset.... Hårt att vara konstnär.
 
Jao.. Såhär fick man gå runt sen på måndagen. Fräscht.
 
Sen var det bara och totalt mörda sin skapelse i småbitar genom att gröpa ur den ut gipset och så fick gipsformen torka. Äventyrlig helg det där. Gawd... Hade gått dubbelt så långsamt om inte Peter var snäll och hjälpte mig! Tusen tack!! Verkligen räddaren i nöden TwT
 
Sen blev jag sängliggandes igår då jag var helt slut efter helgen. Hade dessutom fått mens, kul.
Men Moa kom och hämtade mig på kvällen och så hade vi tjejkväll! Var superkul! :DDD
 
Ozzy var inte lika flummig som oss...
 
Vi shoppade, målade naglarna (eller jag gjorde det iaf), använde ansiktsmask, käkade hamburgare och massa kladdkaka, tittade på något bröllopsprogram som Moa var helt såld på (hahaha, hon skulle inte hört om det bombaderade utanför ens) och hade allmänt mysigt :3 Då jag var piggare så trodde jag också att jag skulle vara frisk för att gå till skolan idag, men nix. Förhoppningsvis kan jag börja med latextillverkningen till min gipsform imorgon :)



Jag är värdelös, apparently.

 
Efter igår har jag ingen lust att gå tillbaks till skolan. Alls.
Det bara rann över bägaren
Det är dock inget jag vill berätta om här...
 
Men skall dit ikväll iaf så jag blir av med den där jäkla skulpteringen.



What now..?

At first, I was like...
 
 
Then I was like..
 
 
Then I went like this...
 
 
And now I am like this...
 
 



The world's a filthy place

"I like birds too.."
"Why do you like them?"
"´Cause they can fly away when things get too crazy I guess."
 
 
 
 



Talang på hög nivå

 Den här videon är underbar, älskar den! <3
 
Den här personen som har gjort denna remix och redigering.... is friggin' awesome! Det är väl sånt här jag älskar mest att göra, redigera och sätt ihop snygga bilder (mina egna då) så att det blir en sjukt snygg video.
 
Blev förresten klar med min uppsats för nån timme sen... Får jag underkänt kommer jag nog att ligga i min säng och gråta </3



Work it work it work it babeh!

Whaah värsta fjortisbilden, lol...
Oh well, måste ju visa upp snyggtröjan så ;) <3
 
Plugg, plugg, plugg...
Hanna hjälper mig att hamna på rätt bana igen så man inte slackar efter i skolan, det är bra! "Lovet" gjorde änna att man blev lite slö. Men när vi inte varit på skolan har jag, morfar och Peter sen varit hemma hos henne och druckit té samtidigt som vi arbetar. Mysiga pluggkvällar <3
 
Snart blir det nog också att skaffa gymkort på skolan. Blir nog ingen magdans den här terminen då vi skall iväg under så långa perioder på praktik, så då är det onödigt att betala fullt för att man bara kan gå på hälften av alla träffar. Annars hade jag lätt valt det, hehe <3
 
Men nu skall jag lägga mig så jag orkar upp imorgon! Uppsatsinlämning så lär ha fullt upp haha </3



Hypersomni

Jag vill ha en apa </3
 

"Hypersomni är en sömnstörning som yttrar sig i form av överdriven (sjuklig) dagtrötthet, eller ett behov av onormalt lång nattsömn.

 

Patienter med hypersomni kan ha svårt att hålla sig vakna en hel dag i sträck, trots att de erhållit en normallång nattsömn."

 

"Hypersomni är en av de sömnstörningar som innebär svår sömnighet/trötthet. Det medför att man har en handikappande sömnighet under dagen. Detta trots att de med hypersomni ofta sover 10 timmar eller mer nattetid. Även efter att de sovit så lång tid har de mycket svårt för att vakna upp. De kan ställa flera alarm, men har ändå svårt att vakna. När de väl vaknar, kan de känna det som att de fortfarande delvis sover och känner sig förvirrade och yra. Detta kallas för "sleep drunkenness". Förvirring och "sleep drunkenness" är vanliga symptom när de med hypersomni vaknar på morgonen eller när de vaknar efter en tupplur. Tupplurarna för de med hypersomni kan vara flera timmar långa, men de är inte uppiggande. Det spelar ingen roll hur mycket sömn de med hypersomni får, de är fortfarande sömniga."

 

 
Jag tillhör en av dem som ogillar tanken att om man mår dåligt av något så söker man det på internet, men nu kunde jag själv inte låta bli. Inte för att jag tror att jag drabbats av det, men jag kan inte låta bli att tycka att det är intressant att läsa om sjukdomar och dylikt.
 
Men det är tyvärr inte bara en slump att jag läser detta på internet, för jag har sovit jäkla skumt på sistone...
Har seriöst kunnat sova i en evighet typ. I flera nätter har jag sovit till ungefär 13.00 på dagen, haft på väckarklockan flera gånger men inte alls hört den och drömt en jäkla massa. Är trött hela dagarna, så igår gick jag tom och lade mig kl 20.15. Då kunde jag visserligen inte somna på ett tag, men efter 22 så somnade jag och har sovit fram till 13 igen. Wat?
 
Pga att jag har varit så trött och utmattad har jag skjutit fram massa skolarbeten... Vilket jag avskyr, såhär slö brukar jag inte vara när det gäller skolan. Så nu har jag allt på en gång, great (y).
Men för att må lite bättre av det så skyller jag på mörkret och molnigheten som verkar ligga konstant här i Skellefteå och medicinen. Jag är lite lat också. Eller ganska mycket faktiskt. Hatar det.
 
Idag blir det iaf att fixa det där jäkla skolarbetet, besikta bilen (håll tummarna på att jag slipper fixa något på den), ringa vårdcentralen och hämta Hanna på busstationen :>



Gamla goda tiden.

(gammal bild på mig. Yep. Jag såg ut sådär då. Mina önskningar till tomten då var chestbinder och brorsans gamla rum. Fick hans gamla rum (som inte är rummet på bilden haha) men ingen chestbinder. Så försökte vara kreativ med att gömma boobsen, som jag knappt hade ändå lol)
 
Eh. Gott nytt år och sådär. Inte alls lite sen med det...
 
Hade det awesome på nyår! Tillbringade den nykter med Sara, såg på youtubeklipp och tjötade! Kändes lite weird att vara nykter på nyår faktiskt, första gången sedan jag var 18, meeeen.... he gjorde it nå! ;) Hade ju skitkul ändå som sagt. Lite småkul att alla, verkligen ALLA får hakorna ned till marken när man säger "Nä jag är nykter" och de säger "Här, men drick då!" och man säger "Nej, tack, Det är lugnt." Det är som att de har stött på en alien hahahaha!
 
Hur spenderade ni erat nyår? Och vad har ni för nyårslöfte, om ni nu har något sådant?
 
Tja 'rå!