We wanted peace but you brought this war

 
We will tear your fucking empire down
Let me hear your war cry



Äckliga värld. Äckliga land.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17562858.ab
 
Så här skulle jag vilja göra med domarna i domstolen och det är det minsta jag vill ska hända med dem. Jag vill att de lemlästas, rövknullas och blir våldtagna gång på gång. De kan säga "nej" hur jävla mycket de vill, it fan blir det nån nåd för det. Tänk er då vad jag vill skall hända med de äcklen som faktiskt gjorde det?
 
Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser sånt här...
Det finns så otroligt modiga tjejer och killar som vågar anmäla såna här grejer och så får de bara en örfil tillbaka.
 
De utsatta får leva med den mardrömmen tills de en dag somnar in. En del tar tom livet av sig, pga att äckeldomare som dessa menar på att tjejen "kunde ha sagt nej", hon "kunde ju faktiskt ha gjort något, stretat emot".
Den här tjejen gjorde tom det, men då var hon inte i ett tillräckligt hjälplöst tillstånd.
HON VAR FÖR FAN VÅLDTAGEN AV 6 OLIKA MÄN. DE TOG HENNES JÄVLA MOBIL OCH KLÄDER OCH LÅSTE IN DEM. HUR FAN KAN INTE DET VARA ETT HJÄLPLÖST TILLSTÅND?!
 
Jag hoppas det blir ändring på Sverige's äckliga lagsystem, annars läser jag till att bli lagstiftare själv och då blir det fanemig ingen jävla nåd.
 
Förbannade äckel, vill inte leva i denna vidriga värld.



Absolutely marvellous! <3

 
Ni kanske redan vet att Within Temptation är mitt ABSOLUTA FAVORITBAND of all times och har varit det sedan barnsben, men ni kanske inte riktigt vet hur Nightwish har betytt för mig, framför allt Tarja?
 
Att dessa sångfåglar skulle sjunga ihop i en egen låt har jag drömt om länge. Det här var kanske inte riktigt den musik jag tänkte mig då, eftersom jag gillar mer den äldre musiken båda har. Den här känns lite mer rock/poppig, om man säger så, MEN jag är nöjd! De har gjort ett sjukt bra jobb med den, en fröjd för öronen att lyssna på, men det har de ju alltid varit så så jag vet inte vad jag babblar om haha. Jag är tagen med storm, haha <3
 
Plus att det var lite kul att skymta svensken i videon också xD Roligt också att jag som nu pluggar scenografi på universitet ser vem som har gjort vad i videon som jag inte visste förut, haha!
 
Åh nu kom jag in i nostalgivågen igen med att lyssna på alla gamla låtar de har gjort som jag lyssnat på sedan jag var liten <3

Ah, jag vet inte vad mer jag ska säga, jag är imponerad och så sjukt glad att de gjorde en låt tillsammans <3 Nu vill jag bara se det LIVE också!!!!



"Am I supposed to be happy, when all I ever wanted comes with a price?"

 



Det hade varit fint..

 



Music is moonlight in the gloomy night of life

Bild: "Black Black Heart" av Yuumei
 
Heartbeat risin'
fast enough to hold my breath
Your v-v-voi-
[Error]
 
Stop
 
It's tearing me apart
I can't do it
What's wrong with me?
 
I should'nt feel like this
I should be grateful
I should be satisfied
Everyone says it
Everyone says
it's absolutely perfect
 
I try to stop it
to slow it down
The poison running through my body
It should be enough
Just enough to please you
 
My heartbeat is now the slowest part,
changing it's color
No longer the color by nature
 
My brain is funtional at the least
it only works with logics
and left is my empty shell
 
An empty shell to love
Free to do whatever you want
Free to control
Free from emotions
 
It's easier that way
Let's live that way
No longer I
Now I'm serving you
 
Isn't that what "life" is all about?



That's enough internet for today

 Huh...
 
"Asexualitet som [avsaknad av] sexuell läggning utgörs endast av personens oförmåga att känna sexuell attraktion. Asexuella personer kan även bli förälskade, ha behov av kärlek och närhet, eller vilja ha en partner. Asexuella personer kan även känna sig attraherade på ett icke-sexuellt sätt, till exempel romantisk, estetisk eller emotionell attraktion. Asexualitet behöver inte heller ha något med en persons sexualdrift att göra. En del asexuella personer kan bli sexuellt upphetsade, men utan att känna sig sexuellt attraherad eller ha en önskan om sexuellt umgänge."
 
Då har man lärt sig något nytt.
 
Blev fast på datorn med att läsa om psykiska störningar, sexuella läggningar och diagnoser som ADHD och dylikt. Ganska intressant att läsa, synd att alla människor måste delas in i kategorier och att ingen inser att vi är olika, men vi är alla människor och lika värda, så varför ska vi lägga alla personer i olika fack? Vi människor verkar inte kunna förstå om vi inte sätter ett sammansatt namn på en grupp eller individ.
 
Nu är det nog dags att gå ifrån datorn och lägga sig..



HP HELG!

Jag vill ha sånt hår igen T___T
 
Men har kommit en liten bit på vägen, färgade nämligen en likadan färg idag! Dock hade jag i den för länge så det blev nästan helt svart... förutom de ställen Elis missade så har röda slingor i håret typ haha!
 
SNART KOMMER DEN MEST EPISKA HELGEN EVUR!
Sara har beställt en mycket speciell Harry Potter utgåva och med det firar vi EN HELG FULL AV MAGI OCH ÄVENTYR! <3 <3 <3
Vi skall se alla filmerna, Sara skall göra Butterbeer (SPÄNNANDE! <3), jag tar med mig akrylfärger och så skall vi tillverka våra egna trollstavar, hp-quiz, har även en häxhatt som blir finfin till att dela in oss i olika elevhem, massa ljus överallt och bara allmänt mys <3
Det är ju halloween snart, men då har scenografer/attributmakare gjort massa grejs till Traversen i temat Freak Show, så hinner inte till Piteå :'< Så jag och Sara kommer att ha det nu istället haha!
 
ÅH JAG LÄNGTARRRRRR!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 Om det inte blir av så kommer jag gråta till sängs </3
 



Frustration

 
Jag orkar inte.



Nolle P-sjukan

I onsdags var jag på skolan för första gången på en och en halv vecka, långt ifrån frisk men jag började få ångest över allt skolarbete. När jag var där satt alla i rummet och hostade och snörvlade och jag kände hur jag bara mådde sämre, så det blev hem igen.
Men även om jag har mått sjukt dåligt och hostat som en galning så har katterna varit gossigt stöd <3
 
Igår kväll mådde jag liite bättre så var på Internationella Mat-marknaden inne i stan med Elis och Moa :3 Köpte massa engelska fudge (varav inte ens hälften var goda.... Smakade så mkt tvål </3), chokladbitar från Italien och turkish delight. Fick även chokladbitarna i denna söta lilla låda <3
 
 
Idag gick jag till skolan, något tung i hela kroppen och det var skitsvårt att koncentrera sig... Kändes som om jag hade blivit överkörd av ett ånglok. Men orkade ta mig ända ned till stan för att köpa kattsand och Elis var gullig med att hjälpa mig bära den hela vägen hem. Direkt när jag kom hem så däckade jag, totalt.... Det var en ruskig känsla för jag kan inte komma ihåg att jag känt mig så tung i kroppen förut.
Jag var så tung och snurrig att det kändes som att jag var påverkad av alkohol haha. Så jag fick stanna hemma medan Elis for till Piteå </3 (vi var tvungna att köra i olika bilar, orkar inte förklara).
 
Så jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon för då måste jag till Piteå och rensa klart gamla läggan!
 
Men nu ska jag gosa med mina söta katter <3 Tjo!



Tsuritama!

 
Jag börjar bli less på att bara ligga i sängen hela dagarna... Och börjar jag städa, lyfta eller koncentrera mig på andra grejer så blir jag bara värre i förkylningen </3 (det märkte man nu i helgen när jag for till Piteå för lägenhetsvisning och flyttpackade... Det skulle jag inte ha gjort </3 Även om det är skönt att ha det undanröjt) Men det verkar gå bra att titta på serier så jag började på en ny anime, Tsuritama!
 
Den är.... lite speciell... Som typ all manga och anime är. Men den här är verkligen KONSTIG.
Gillar den dock, så har fortsatt titta på den, plus att jag lär mig massa nya grejer! Jag har nu lärt mig hur man gör iordning ett fiskespö, hur man fiskar över huvudtaget, att rödhåriga inte tål vatten (I better watch out..), att i Japan så tar de emot 25åriga transfer students till högstadiet (... pedofil-varning.....), det är vanligt att en utlänsk person med turban går runt med en anka i famnen och för dem är det också helt okej med kannibalism! (Han matar ankan... med anka...)
 
Mycket nyttigt att lära sig måst jag säga! Se den!



Gud, finns du?

 
Jag tänkte att jag skulle dra upp den kanske mest känsliga frågan som rör alla över hela världen. Jag hoppas att jag inte får en massa emot mig, för jag vill verkligen inte trycka på en öm punkt eller starta en arg debatt. Jag bara delar med mig av mina funderingar och säger inte vad som är rätt/vad som är fel, utan vad JAG tycker om saker och ting. Sen får ni tycka vad ni vill, men håll det till er själva.
 
Varför jag gör det är för att jag mötte några riktigt godtrogna kristna som i min mening var lite överentusiastiska av att se en klass med ungdomar i en tom kyrka... (min klass gick dit och skulle titta på en skulptur som fanns där inne).
 
Jag är inget stort fan av fanatiker som försöker omvända, skicka ut propaganda och liknande till extrem nivå för att få anhängare, men jag är ganska intresserad i religion. Lika intresserad, och kanske ännu mer, är jag i vetenskapen och forskning kring allt annat som sägs hur allt skapades och vad som finns och inte finns osv.
De var otroligt entusiastiska om att berätta att Jesus helar osv och jag såg direkt blicken på resten av klassen att de var en aning skrämda av de två ungdomarnas försök att få dem att joina en slags ritual de höll på med.
Jag var väl inte direkt så sugen på det heller och vi alla gick ut därifrån.
 
När vi kom ut var det en del som pustade ut, några chockade (bla jag) för att det är så ovanligt att se riktigt troende i Sverige. De andra tyckte att det var läskigt, obehagligt osv och började väl prata lite om att "Jag minsann hatar religion" osv.. Tills någon i gruppen hann före mig med att säga "Ni kanske ska tänka er för vad ni säger, tänk om en av oss är riktigt troende och så går vi och snackar skit om dem".
För detta var första veckan, kanske andra dagen tom, det kommer jag inte ihåg. Vi hade ingen aning om vilka personer som skulle gå två år i vår klass, men det var en självklarhet att antingen är man ateist eller så är man troende men skäms för det och säger att man är ateist, eller håller tyst om det helt enkelt.
 
 
Jag kan säga själv att jag har ingen aning. Jag vill inte gå in på vad jag tror på för mycket eftersom jag kommer få hatbrev hit och dit från olika människor och rörelser. Men jag kan säga att vetenskapen och forskning är den logiska förklaringen som ligger mig nära till hjärtat, men jag kan inte neka till att jag ber till mamma och/eller Gud när något går riktigt illa för mig och jag behöver hjälp. Så på ett sätt är jag väl lite troende (kanske inte vågar något annat haha), men jag känner att jag behöver bevis för att kunna klarställa det för mig, verkliga bevis, och det känner inte jag riktigt att jag har och det känner jag inte heller att jag vill ha. För jag skulle nog bli ganska rädd om jag fick det bevisat för mig.
 
Jag tror att, om nu Gud finns, så vill han ingen illa. Så därför tror jag inte att han blir jättearg och kastar naturkatastrofer och olyckor på mig om jag säger att jag inte vet eller att jag finner mer logiska förklaringar i annat än kristendomen. Just eftersom att han är Gud och ingen människa. Han är där som vår trygghet, om man nu skall kalla Gud för "han".
 
Så därför tycker jag att det är löjligt och ibland riktigt hemskt med de religiösa människor som skall försöka hjärntvätta andra och hålla på med ritualer och sätta Gud´s namn på bara för att slippa bördan själv. Men samtidigt är det lika löjligt av ateister att göra likadant med "jag har rätt, du har fel"-debatten. Dessutom är det dumt att vi svenskar dömer folk i förväg, bara för att det är ovanligt att vara troende betyder det inte att de inte finns. Respektera andra och vara goda mot varandra finns väl i varenda språk, oavsett religion eller ateism.
 
Och kom ihåg: Lägg ner med alla fördomar om andra, då blir du genast en mycket bättre människa oavsett tro.



Now kiss! <3 *trycka ihop skallarna*

Drömde om Stiles (Dylan O'Brien) inatt, hehe. Därför blir det att dela denna gif <3
 
Är ganska deppig då de andra i klassen får lära sig massa roliga och nyttiga saker inför utbildningen medan jag har varit sängliggandes hela dagen...
 
Febern verkar ha gått ned lite nu iaf, men har ännu massa huvudvärk pga de täta bihålorna </3 Edgar har nu förstått att jag har kind of har låst fönstren så att han inte skall rymma (huvva, låter som att han är min fånge... </3) och har gått lös med klor och hoppat upp längst upp på fönstren och trott att man kan öppna dem därifrån...
Så det blev till att klippa klorna, med snor rinnande konstant under näsan och irritation pga den höga kroppsvärme jag har nu.. Fönsterlisterna (eller vad man nu kallar det) ser inte så fina ut längre... :(
 
 
Med förkylning har jag konstigt nog fått ökad matlust (brukar vara tvärtom då man inte känner smaken av nånting), men det är väl för att jag ätit ganska dåligt i några veckor.... Så nu käkar jag massa glass i stora lass, stark mat och dricker té <3 Har även stora cravings efter ostbågar av nån anledning... hmm...
 
Hatar att vara förkyld och dessutom ENSAM på det (om man bortser katterna då). Nog för att det är själviskt och dumt att smitta andra, men när jag blir sjuk blir jag extra gosig och vill ha ännu mera närhet, både jobbigt för mig och andra haha...
Så det är ju bra att inte Elis är här.... men damn vad jag saknar honom :'<



Iiiiih <3

My tumblr is so beautifuuuulllll <3 <3 <3
 
Dock har jag inte profilbilden jag vill ha, men det var den enda som passade in med att vara genomskinlig.
 
 
Förövrigt var moddandet av tumblr det enda som min hjärna klarar av just nu... Har blivit JÄTTESJUK </3
Jag ville ju att det skulle bryta ut för då kanske jag äntligen blir av med alla jäkla småförkylningar man har jämt... Men nu är det så dålig timing TwT (som alltid, förstås)
 
 
Måste göra klart det här innan tisdag nästa vecka. Det ska vara helt färdigt, fotas och den skall dessutom förmedla en känsla i fotot...
Och då tänker ni säkert "men till på tisdag, det är ju nästan en vecka kvar! Det hinner du!"
 
Nej för att Hsb har krånglat med att inte skicka vissa papper och helt plötsligt ringer det massa folk som vill se på min gamla lägenhet. Så hela helgen är uppbokad med folk som vill se den och innan de kommer ska jag ha städat och fått bort det mesta. Jag trodde jag skulle ha månaden ut nämligen..
 
Plus att jag missar massa viktiga föreläsningar och lektioner nu i början som är nödvändiga sen...
Stress och ångest över att jag skall hinna varje deadline är på hög nivå nu... </3 JAG HINNER INTE VARA SJUK! </3



Stiles <3

 
Nu har jag sett klart på Teen Wolf säsong 3, så nu bombarderar jag mer av Styles, Lydia och Derek <3 <3 <3
 
 
Mmmmmmh~ <3
 
 
 
 
 
Iiiiiih <3 Love them so much <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3



Nästan 100 views!

Lillen <3
 
Förra veckan nådde jag 95 views för mitt inlägg om Miley Cyrus! Inte illa :D (brukar väl ha en sisådär 25-30 st annars..) Det gav mig en liten tankeställare.
 
Vad skulle ni vilja läsa/se mer utav i bloggen mer än det jag gör under dagarna?
Kom med förslag!

Höll ju nästan på att glömma min konstnärsblogg!
Den här satt jag och ritade igår, blev så himla less tillslut så slarvade på slutet, men blev ändå nöjd!



Veckans...

Hittade den här på Gabbe´s blogg så tänkte att jag också kunde fylla i lite :)
 
Veckans humör: Frustration, ångest, tvivel, nervositet och ilska. Har varit lite som en berg-och-dalbana.
Veckans vill ha: Pengar.
Veckans köp: Secondhand - bla sakerna på bilden ^, kläder och lite mer nödvändiga saker.
Veckans favoritplagg: Ett av plaggen jag nyss köpte, en skitsnygg mönstrad blus. Hade på mig den tillsammans med ett snyggt bälte och (fejk)läderleggings.
Veckans frisyr: Eldrött, tuperat hår som räcker till axlarna.
Veckans händelser: Hela nolleperioden, fullt med ös, skola, flytt, städa, studentpuben, finsittningar och sagotema.
Veckans saknad: Min kille som jobbar uppe i norr :'< Och mina vänner </3
Veckans festligaste: Sagosittning och nollesittning <3
Veckans måltid: Baconlindad kycklingfilé med ädelostsås och rostade rotsaker (Nollesittningen)
Veckans borde: Ställt min bil direkt in i mitt garage och söka csn.
Veckans godis: Ostbågar formade som hjärtan och naturgodis
Veckans sämsta: Att min katt är så förbannat smart att han kan öppna fönster och rymde </3 (dock hittade jag honom snabbt så det var ändå positivt <3)



Vem är inte grym på prokastrinering?

Såhär såg jag ut i fredags på Nollesittningen.
Dock ser jag som vanligt rätt sliten ut på kortet </3
 
Det var ganska jobbigt att äta i korsett.... </3
Men sjuuuukt god mat!!! <3
 
 
 
Vad mer har hänt då? Tja, jag fick bla böter på 400 spänn. Mådde så dåligt över det och massa annat att jag förblev hemmaliggandes och försökte döva deppigheten med att städa och se på "må-bra"-film. Det fick bli "The Intouchables" och "Monte Python and the Holy Grail" <3
 
Nu i efterhand är det lite löjligt att tänka på, jag storgrät verkligen. Men det var då det var droppen, då rann bägaren över. Så jag skyller på att det är därför som jag brast för något så litet (för jag hatar att gråta, det är ett av det värsta jag vet). Men jag hade råkat ställa mig på en "förhyrd" plats. Hur kunde jag veta att det är olika på båda sidor?
Det var nämligen så att jag hade massa grejer som jag förflyttade från Piteå till Skellefteå igår och jag skulle inte hinna pussla in bilen i det förbannade trånga garaget för att hinna till nollesittningen. Så jag ställde mig på det jag trodde var besökarnas parkering. Men för att göra det lätt för mig så körde jag rakt över på den andra parkeringen så att jag skulle slippa backa och köra runt för att sedan köra in genom helvetets port. Men det jag inte visste var att besökplatserna inte var på båda sidorna som det brukar vara.
 
Efter nollesittningen blev det traversen och det blev väl lite för mkt av det goda, så jag hade ingen som helst möjlighet att flytta bilen. Men jag tänkte "äsch, det är ju ändå 24 timmars parkering! Jag gör det imorgon!".
När jag kommer hem så får jag syn att fönstret är öppet. Jag fylls av enorm ångest och skräck och dessutom onykter på det, jag får syn på Garrus men Edgar syns inte till. Efter att ha ringt och stört folk i sömnen (väldigt dumt, jag vet) så sprang jag ut och letade efter honom. Men det tog inte lång tid innan han svarade på mitt kallande och jag skyndade mig ut på parkering där han hade legat under en bil. Jag kramar om honom och pussar honom så mkt att han nästan blir less och tar in honom igen.
 
 
Sen var det ju det att jag trodde det var 24 h på parkeringen, så hela nästa dag, alltså igår, så slöade jag och slappade framför tv-spel och böcker. Plötsligt ringer det på mobilen och en arg man frågar om jag äger en Nissan Primera. Jag förstår inte riktigt vad han vill så jag svarar helt oförstått ja och han säger sen att om jag inte flyttar den pronto så anmäler han det igen. Alldeles tafatt springer jag till parkeringen och tittar förvirrat på min bil och får därför syn på skylten "Förhyrd plats" och en böteslapp på 400 kr där det dessutom står att allt är fotat och dylikt som får mig att känna mig som rena brottslingen. Därför var jag även stressad och helt knäckt när jag skall flytta bilen att jag bryter ihop i bilen, andas och efter många om och men fick jag tillslut in bilen i garagehelvettet.
 
Ni som inte vet så är garaget supertajt, det är typ 5 cm utrymme på vardera sida och man får hålla på i en halvtimme för att inte repa bilen eller förstöra backspeglarna. Och säg inte att det är pga att jag är tjej, det är både män och kvinnor som har det problemet här i grannskapet.
 
Så allt har varit tumult, ny skola, nya inställningar, mycket att göra, flytta från ena orten till den andra flera gånger om, katter som smiter och plånboken som skriker. Jag blir galen.