Underbart väder!

Sara var gode nöjd över sin Furby-ballong som hon införskaffade på kyrkmarknaden i fredags!
 
Massa jobb, fint väder, tid för tv-spelande och umgänge, ja det har varit rätt så fint faktiskt :) Dock har jag åkt på en rejäl förkylning som bröt ut igår, så är inte i bästa måendet just nu ;___; Måste klä på mig mer under arbetskläderna, så mycket som man går ut och in ur kyl och frys på jobbet!
 
Jag och Sara har kommit igång med ett projekt som skall bli superkul att genomföra! :D Vi hoppas också att det projektet kan bli roligt för allmänheten att se. Än så länge är det mer snack och mindre verkstad, så vi får se när vi kommer igång med det. Men jag är sjukt taggad på det!
 
 
Just nu längtar jag mest till att få fara tillbaks till Skellefteå igen, för i helgen är det Skecon som gäller! Tråkigt nog kan jag inte cosplaya, har inte lyckats fixa något till konventet. Men lär väl gå runt i mina lolitaklänningar eller nåt xD
 
 
Fick även ett par nya ögon och en peruk till den här damen <3 Så jag passade på att fota litegrann :D
 
Tycker dock att det är skitsvårt att fota dockor i någorlunda bra ljus...
Solljus funkar inte så jättebra i bilderna ; w ;



Like a skyskraper

Love is like oxygen, all you need is love!
 
Drog till Skellefteå igår på min lediga dag för att fira Christofer och kolla till Stadsfesten! Ulf och Linn hakade på och vi kikade runt med en Langos i handen, men det var som inget speciellt. Hade kanske kunnat åka något om det inte vore för att man är pank och dessutom har nackspärr. Sedan stack vi hem till Christofer och käkade tårta, mycket trevligt~
 
Ser inte fram emot helgen dock. Det är iof inte många timmars jobb så sett, men det är Piteå SummerGames nu, vilket innebär att det kommer att gå åt sallad som bara den!!! (Jobbar på salladsbaren då) Så man kan säga att jag redan längtar efter att få ledigt igen haha...
 
Vill förövrigt passa på att tipsa om det episka symphonic metalbandet Lapis Lazuli som min vän Cecilia sjunger i <3 Precis sådan musik jag fastnar för, älskar det <3
 



All I feel is strange

in your perfect world.
 
Fick hem det sista från posten, bla den här peruken :3
Har haft en sjukt awesome helg! Käkade midsommarmiddag med Sara och myste med hennes lilla kissebebis <3 Sen på lördagen for jag till Skellefteå och var med Christofer, Krulle, Ulf och Gisela, nästan alla helt nya bekanskaper. Vi såg på anime, spelade tv-spel, lekte sanning och konsekvens (vilket var lite svårt för mig för jag kände ju knappt dem haha. Men det var inget superallvarligt sådär). Sjukt kul var det iaf~
 
Mys framför tv'n <3
 
Garrus fick sig även ett eget halsband <3
 
Med gravyr <3 Nu får alla uttala hans namn bäst fan de vill.
(Alla som ej spelat Mass Effect säger fel haha xD)
 
Konsekvens blev det för den här herrn.
Han blev fastbunden medan vi andra kittlade honom under fötterna hehe.
 
 
Tidigare i veckan var det Isabella's 18-årsdag och jag passade på att klä upp mig lite :3
Blev verkligen nöjd med mitt diadem, iaf om man sätter upp håret litegrann så det inte blir för mycket tyngd på det haha. Och hela håret skulle vara lockigt, men jag suger på att locka hår så jag fick göra en uppsättning xD
 
 
Blev bjuden på mat på Thai-garden <3 Mums!
 
 
 
Leena som har gjort tårtan och Isabella som har dekorerat den <3
Tycker att den blev riktigt fin! Och god var den!
 
 
Sen har jag mest bara jobbat haha...
Och på tal om det skall jag upp 05.00 imorgon igen, så nu får jag avrunda detta~



I'm not gonna waste these words about a boy

 
Har haft en sjukt awesome helg!
Fredag till lördag spenderades med Sara. Vi varvade Halo 4, dreglade en hel del över Master Chief (såklart), sjöng karaoke så att vi nästan tappade våra röster och hon lyckades även övertala mig till att spela Minecraft. Tro mig, många har försökt, men det har varit förgäves.
 
Jag kan väl säga att jag förstår fortfarande inte tjusningen med att spela det själv. Men jag erkänner att det var roligt att spela, iaf om man är två :)
 
 
 
Sedan blev det fest på lördagskvällen och jag fick äntligen tillbaks det rosa i mitt hår <3 (som ser rött ut på bild, jag vet xD Ser bättre ut i verkligheten haha). Det var trevligt, men ganska tråkigt när vi gick ut på Kalles. Nog för att jag vet att Statt har öppnat och alla sticker dit, samt att det även finns Challenge men vi valde att utesluta dem då det är så mycket folk och det är fotbollsVM igång.
 
Men Kalles..?
Det var typ ingen där, de hade inte ens öppnat dansgolvet på nedervåningen, vi var tvungna att betala en skitäcklig drink och sen fick vi en likadan som vi inte ens hade beställt, men var Josefine fick betala den ändå. Som tur var löste det sig, då lilla snåla jag fick ställa det till rätta och be om pengarna tillbaka. Stackars Evelina bakom baren verkade inte så glad, vilket man förstår, men det gick bra ändå. Det var bara ett litet missförstånd.
 
De hade höjt volymen på mic'arna så mycket att mina öron inte stod ut med live-spelandet där inne, och så var jag dum nog att inte ta på mig mer kläder då det var kallt ute så det gick inte att sitta där heller. Så man kan säga att hela utekvällen var en flopp, men vi hade ändå trevligt.
 
 
Idag ska jag nog bara ta det riktigt lugnt och vila upp mig innan jobbet imorgon :)
 
 



I'm out of my mind

 
Hä blev en ny mobil.
Min gamla dog inatt, den ville ej ladda och det gick inte att fixa varken batteri eller laddare. Nu är bilder från den som jag inte hunnit föra över till datorn borta :'( Så idag åkte jag till Telia och hörde med dem om de hade något bra erbjudande så att jag slipper köpa en ny mobil. Är dock bunden i 2 år, vilket jag hatar, och får betala 100 kr mer i månaden, men det verkar vara en bra mobil som kommer att hålla länge (förhoppningsvis, man vet inte längre med smartphones haha).
 
Idag tänkte jag skriva lite om mina tankar om perfektion. Varför är människan så besatt av att vilja vara perfekt? Eller ja, det kanske är dumt att dra alla över en kam, men det är väldigt många inom i-länderna iaf som är det.
Länge har det ju varit om hur man skall se ut, att man måste träna, men jag tänkte gå lite djupare än så.
 
Det är som att de flesta vill att man skall vara perfekt och enastående, väldigt speciell men inte heller sticka ut ur mängen. Man skall passa in efter någon annans marginal och gör man inte det blir man hånad, förnedrad eller helt enkelt anklagad för att vara fel och måste ändra sig. Många verkar ha svårt att förstå inte bara ATT man är olika, utan också VARFÖR det är VIKTIGT att man är olika.
 
 
 
Jag har tänkt mycket på det med de som söker jobb eller som vill passa in med arbetskollegorna. Skulle någon få reda på att man har ADHD eller att man är sjuk i depression så är det kört. På en gång.
 
På CV't står det allt vad de tror arbetsgivarna vill ha, samtidigt som arbetsgivarna säger att de vill ha ett ärligt CV, men som är så enastående att man skall anställa personen. Tex så verkar det vara ett måste överallt att man skall vara social, men inte för social. Man får inte vara blyg och introvert, men man skall vara eftertänksam som de introverta oftast är. SAMTIDIGT som man också skall våga flyga på grejer utan att tänka efter. Man skall vara kreativ, men man får inte vara för kreativ för då är personen i fråga flummig. Listan kan göras lång.
 
Man skall alltså vara i hel perfektion och vara till lags för andra.
Men inte för mycket. Och inte för lite. Det skall vara perfekt. Du skall vara perfekt.
 
Vi kallas landet lagom, trots att vi har så svårt att leva upp till ordets innebörd.



DIY diadem

Se med full HD.
 
 
Pysslade ihop denna idag! Känner mig rätt stolt om man bortser att den stora feta rosen ser jätteknasig ut på huvudet när det ej är symmetriskt. Måste köpa fler blommor men har typ bara 20 spänn kvar på kontot. Yay.
 
Som tur är slipper jag betala hyra under sommaren och jag får bra mat hos Leena, så jag klarar mig gott och väl!
Jobbar också så då får man lön tillslut. Undrar bara var fasen skattepengarna tog vägen, många skriver att de har fått men jag har inte fått något än... Men de kommer väl så småningom. Skall sälja lite grejer också så hä lös sähh!!



DIY

Tired of getting hurt.
 
Skönt! Imorgon får jag sovmorgon och är ledig fram tills på måndag! :D
När jag kom hem från jobbet satte jag mig framför datorn och såg massa DIY-videos på små kreativa ting! Jag blev så sugen på att göra dessa grejer att jag åkte in till stan igen och brände pengar på pysselgrejer. Inte det smartaste, men kul iaf :)
 
Kommer att lägga upp lite bilder på de idéer jag har sedan :) Nu skall jag återgå till sims 2 som jag har blivit beroende av igen... Hittade fina grejer man kunde ladda ner till spelet som andra kreativa människor har jobbat med och donerat :D Tråkigt att The Sims skall ha en sådan lame-stämpel över sig. Förr var det jättepoppis men nu skall man skämmas för att man gillar att spela det? Dessutom har det blivit ett spel som många säger att bara tjejer spelar ("och därför är det lame" "det är som "mamma, pappa, barn", fast på spel, alltså bara sånt där tjejtrams som inte jag gillar") och jag blir fort tvärt när man sätter en genusstämpel över spel... Tråkigt när det blir så, men jag roar mig med spelet ändå!



Restoring faith in humanity

 
Det är så skönt när man hittar sånt här. Har sett en del av dem, men det är fint att bli påmind om vardagliga hjältar. Att det helt enkelt finns människor som har medmänsklighet. För det är svårt att komma ihåg.
 
Idag var det första dagen på jobbet och det har varit toppen!! Leendet på topp, kändes skönt att vara "back in game" så att säga, känna att man har koll på det mesta trots att mycket nytt har införts sedan jag jobbade där förra sommaren. Personalen är lika trevlig som alltid och det känns skönt att få landa i en miljö man redan har varit i.
 
Det roligaste med det här jobbet är nog att få hjälpa kunderna och se dem gå därifrån med ett fullt nöjt leende. Att en person som kan ha haft den mest jävliga dag av alla, kan komma fram till mig och sedan gå därifrån med ett leende på läpparna. Man har som gjort något mer, något som räknas, något som syns och berör.
 
Jag ser verkligen fram emot den här sommaren, jag hoppas verkligen att den blir fylld med så mycket glädje att det räcker och blir över, för det behövs! :)