Miley Cyrus gone wrong

 
Okej nu tänker jag vara lika elak som hela media och resten av internet med att dela den här videon så ni som läser inlägget vet lite vad det handlar om. Jag är inget stort fan av henne, men jag är ingen hater heller, så därför vill jag ta upp en lite om min reaktion till hennes övergång till att bli "vuxen"
 
Vad fan hände? Vad är grejen med tungan? Vad hände med uttalandet "Jag vill föregå med gott exempel till unga tjejer, de ska inte behöva ha ett benrangel som förebild" osv. Hon har gått ner i vikt (vilket syns tydligt för förut hade hon FORMER. Nu har hon inte ens en rumpa liksom, den är bara platt.), hon "twerkar", med andra ord buttsex på scen typ, hon är mer lättklädd än någonsin och hon försöker göra något sexigt, men det blir bara vulgärt och äckligt i våra ögon.
 
Och det är kanske meningen! Inte fan vet jag, hon kanske har samma tanke som Lady Gaga med att chocka och överraska publiken och det har hon lyckats med (wait for it Lady Gaga-fans -->). MEN.... MIN åsikt om Lady Gaga (jag är inte stort fan eller hater till henne heller) är att hon har mer klass i det hon gör. Det SKA vara konstigt, det ska vara "konst", det ska vara det där som ingen riktigt förstår men ändå fascineras av. Men Miley...... damn.... Hon har gått för långt.
 
 
Seriöst..
Jag tycker verkligen synd om dagens ungdomar som får växa upp med det där. Snacka om att sälja sig själv. (Still, VAFAN ÄR GREJEN MED TUNGAN?! JAG FATTAR SERIÖST INTE?!)
Jag hoppas att ungdomar är smartare än så och inte följer den här "artistens" spår.
 
Den här artisten är alltså 92a, precis som jag, och har gått igenom en hel del press och stress. Det var inte svårt att räkna ut att en disneystjärna skulle spåra ur efter att hon blivit klar med karriären som barnskådis och artist. Att bryta sig loss för att hon (antagligen) aldrig fick göra det i tonåren och bli helt plötsligt känd som "hora" just för att hon blir lite mer lättklädd var inte svårt att räkna ut. Hon hade ändå en bra övergång där hon fortfarande gjorde bra musik och stod för att "kvinnor ska ha former" och "jag vill vara en bra förebild för alla unga" trots sin badräkt och fjädrar i "Can´t be tamed", men sen gick det bara utför.
 
SKVALLER SKVALLER
Vad jag har hört så tog det också slut mellan hon och hennes kille som hade varit ihop i fyra år. Jag brukar inte bry mig om skvaller, jag tar allt med en nypa salt då jag vet hur media vrider och vänder på allt, men det där tyckte jag var BRA att/om det hände för den stackarn ska inte behöva stå ut med att sin tjej trycker upp röven i underkläder på en annan kändis kuk på scen inför miljontals människor.
 
Så Miley. Jag hoppas att du blir lite smartare och faktiskt satsar på att föregå med gott exempel för alla stackars ungdomar därute så du inte hamnar som Lindsay Lohan i mörkret. Och jag hoppas att ditt breakup med din kille, om det nu hände, blir en läxa för vad gränser faktiskt handlar om.
 
Man kan för fan inte bete sig hursomhelst, det blir konsekvenser.



Sluta

 
Så jäkla skumt. Håller jag på att bli galen tro?
 
Ända sedan Elis for till jobbet och stannade där så har katterna stört mig hela nätterna. Inte nog med att Edgar kan öppna dörrar så kan han även öppna fönster och försöker hoppa ut, Garrus hoppar upp i sängen och kletar loss saliv över hela halsen på mig och jag knuffa ned honom på golvet otaliga gånger... Och så förra natten.....
 
Edgar har spytt jäkligt mkt i min gamla lägenhet, men inte så mkt alls i den här och igårmorse då, exakt 05.31, så vaknar jag av att Edgar försöker få upp fönstret, Garrus går omkring på sängen och det luktar SPYA. Verkligen jättestarkt och jag tänkte "Ånej, inte igen..."
Jag klev upp, kollade i sovrummet (finns inte många utrymmen att kolla så det gick snabbt att kolla under sängen samt alla hörn), jag gick ut ur rummet in till resten av lägenheten.
 
Ingenting där. Ingenting alls i hela lägenheten. Jag kollade alla hörn, under soffan, nära bordsben, badrummet, hallen, ÖVERALLT. INGET.
 
Jag lade mig igen, förbryllad för jag kände fortfarande stanken av spya. Kastade ut katterna ur sovrummet, kollade i sängen så inte JAG hade spytt i sömnen eller nåt. Men nej, inget. Och jag var klarvaken.
 
 
Men det tar inte slut där. Jag lyckades tillslut somna om, intalade mig själv om att det inte fanns något och när jag sedan vaknade igen så var stanken borta.
 
Några timmar senare plingar det på min dörr, jag skyndar mig att öppna för jag trodde det var grannen som skulle skälla på mig (hade varit helt knäpptyst), men så visar det sig vara en utländsk kvinna med barn och en ungdom som ville sprida ord om döden. Vad som händer när man är död, enligt bibeln.
 
Jag kikar uppåt, orolig för att katterna skall kuta ut (för det gör de alltid annars. Jag menar alltså ALLTID) men de satt bara där på högsta trappsteget på övervåningen och stirrade ner. Kvinnan läste ett stycke ur bibeln som jag inte hörde så bra för hon pratade inte så bra svenska och jag sa bara att jag har gått i kör sedan jag var liten och att jag har läst en hel del ur bibeln då det är intressant. De gick sen och katterna försvann in i lägenheten..
 
 
 
 
 
 
LÄÄÄÄÄÄSKIIIIIIIIGT Q______Q </3
 



STEREK! <3

 



OFF WITH YOUR HEADS!

 
Okej, långt uppehåll här, haha. Men skyller på att jag har haft sjukt mkt att göra!
Flytt, möblera om, delta i alla föreläsningar och aktiviteter och framför allt GÅ. Gå jävlat överallt, tar skitlång tid men jag får motion (y) (nej jag gör inte detta i träningssyfte, mitt garage var ett helvette att få in bilen i för det är skittrååångt!! Så no way att jag tar ut bilen igen om det inte är nödfall. Och cykeln blev kvar i Piteå </3)
 
Såhär såg jag ut på gårdagens sagosittning :> Står med attributmakaren Moa som klädde ut sig till Cheshire <3 Nån som ser vem jag är? (de flesta trodde att jag var Alice.... Är det så svårt att lista ut..? ; 3 ; Fast de kanske inte är lika insatta i "Alice i Underlandet" som jag.. xD)
 
Snart skall jag bege mig till skolan igen så jag laddar bara upp lite bilder på inflyttningen osv:
 
Jag har av någon anledning inte varit hungrig alls om morgonen (det är ganska rare, för jag är alltid SKITHUNGRIG direkt när jag vaknar) så min frukost har inte alltid varit så stor som den brukar den här veckan. Men det är lätt att klämma i sig vattenmelon så det blev det en hel del av ;)

Jag har faktiskt inte varit hungrig alls. Har kunnat gå jättemånga timmar emellan och på kvällen kan jag komma på "oh shit, jag har ju inte ens ätit lunch och middag än..?" (för er som inte vet så är jag ganska noga med att få i mig alla mål under dagen i vanliga fall)
Men jag antar att det är omställningen och nervositeten inför den nya klassen som spelar in. Snart blir det väl som vanligt igen :)
 
Micron är lite svår att få in i köket...
(finns bara ett kontaktuttag där och det är precis över diskhonet... Bra tänkt Skebo (y) )
Så den är på en stol än så länge xD
 
Snygg väska som jag skall göra om till en steampunk-väska
och skitsnygga "häx"-skor som jag kallar dem haha. Köpta second hand :'>
 
Sovrummet <3 Myyys <3
 
Och så förstås favoritdelen i hela lägenheten <3 xD
 



I love this so much!!!! <3

 
Asså.
Den här videon.
Min kärlek till den är för stor för att kunna beskrivas <3



<3

 



Jävla nolla!

Det är jag det! Iaf under två veckor haha..
 
Har nu påbörjat flytten med Elis till Skellefteå! Nollningen började igår och utbildningen verkade väl inte riktigt vara som jag hade tänkt mig.
Märkte att jag intog min gamla vanliga roll från högstadiet när jag mötte nya klassen. Tyst, rädd, stammar, skakig, stapplar över ord, och håller mig lite i skymundan.De andra verkar redan ha bekantat sig med varandra, men jag känner inte riktigt att jag trivs än.... Dock ställer jag mig positiv inför det, har ju för tusan bara gått två dagar, kan ju inte ta ut oturen i förväg sådär!
 
Jag hoppas att utbildningen är som jag tänkte mig och ännu bättre, för i början började jag bli tveksam på om jag hade valt fel. Men det var ju bara 8 st som fick komma in och jag kämpade som fan med arbetsproverna, så det blir nog bra...
 
Katterna verkar iaf trivas MYCKET bättre här borta. Edgar vill fortfarande bara ut hela tiden visserligen, men han äter, går på lådan och ser ut att må mycket bättre så jag tror nog han har det bättre här än i förra lägenheten ;) Garrus verkar inte alls ha fattat att det är ett nytt ställe, han är lika glad och mammig för det haha!
 
Nej nu skall jag nog gå och lägga mig, upp tidigt imorgon! Hoppas att ni har haft det trevligt ni också! Och ni som också börjar högskola för första gången, hur känns det för er? :) Känns det rätt? Hur är eran nollning?



Disney forever in my <3

 
Lyssnar och sjunger på disneylåtar medan jag städar och packar.
Min lägenhet ser ut som en svinstia nu, men på onsdag blir det inte mkt som är kvar i lägenheten!



What would I do without you..?

 
Garrus, min älskade lilla vän <3
Du är den som ger mig styrkan i att fortsätta kämpa,
du är den som uppmuntrar och tröstar mig när jag är ledsen.
 
Innan du blev min kissekatt så hade jag aldrig haft något djur
och kunde inte förstå vitsen hur människor kunde bli SÅ fäst vid dem.
Men jag är så glad att jag tillslut fick dig och upptäckte hur underbart det är med djur <3
 
Du och Edgar kommer för alltid att vara mina små lurviga bebisar <3



Ewewewewewewewwwwww....

Edgar hade spytt överallt och det luktade verkligen som människospya. Kul att vakna upp till det på morgonen... Han smet nog ut på fest och tog en öl för mkt ;)
 
Den här lilla söta surmuppen träffade jag på igår <3 Den var nästan lika kelig som Garrus, men jag slapp ha honom slickandes på halsen iaf, haha!
 
Jag och brushan :>
 
Det var nämligen fest för Anders som fyllde år igår. Min brorsa Sebastian åkte tillsammans upp med mig och så fick han och de andra grabbarna kidnappa Anders för att spela paintball. Anders hade förövrigt ingen aning om att Basse skulle komma, han hade bara önskat att han kunde göra det för att det skulle vara den bästa presenten.
 
Kände inte många där, men hade ändå kul! Det var karaoke, god mat, och ja.. lite för mkt sprit och öl för de flesta. Jag var dock inte särskillt påverkad, men det är ju bara bra haha!
 
 



Flöm

 
 
 
 
 
Idag fick man träffa sin gamle vän Magnus! Vi tittade först på animen Free! och sedan gick vi ned till stan och köpte glass. Mycket tjöt om ditt och datt, mest gamla barndomsminnen haha! Men det var roligt. Ser fram emot japanresan nästa år! ;D
 
Glömde nästan säga att jag var ju på bio med tre vackra flickor igår! Först myste vi med att fika på Condeco inne i stan sen bar det av till Elysium, en helt okej film :D



Will you still love me..?

 
Mycket är otroligt positivt att vara "hemma" igen. Man blir så glad, man blir rörd, man blir ledsen, man blir arg, man blir sjukt orolig för småttingarna hemma. Så mycket känslor som slängs in i torktumlaren..
 
Det var enklare när jag tränade förut, åtminstone för en stund. Taekwon-do´n gjorde att jag blev lugn, att känslorna liksom sköljdes bort och det var skönt att lyckas koncentrera sig på det man tyckte om. Jag är ju visserligen en väldigt lugn person i sig, men känslorna inombords är som en enorm orkan. Jag saknar att sparra, att röra sig i en vacker och kontrollerad dans där man kunde försvara sig och få ut sin ilska utan att tappa fattningen. Jag saknar den styrkan man hade, att känna att man klarar vad som helst bara man vågade.
 
Men när man äntligen kommer "hem" så blir man överröst med dåliga minnen, dock bara minnesluckor, men tillräckligt för att man skall bli alldeles svag igen och kräla sig fram genom livet. Man blir påmind om att det inte finns något hem längre. Hon är inte där. Hon kommer aldrig tillbaka. Min största trygghet. Hon försvann. Hon äter inte med mig längre, ser på tv eller kramar mig. Jag får aldrig höra hennes röst igen. Jag fick aldrig mitt tonårsgräl, jag fick aldrig gråta i hennes famn när jag blev dumpad, jag fick aldrig visa mina fina betyg för henne.
 
Det gör så ont. Den enda som verkligen lyssnade, brydde sig om mig, älskade mig helhjärtat, klappade min kind, brydde sig om vad jag ville, som så gärna ville vara med under min uppväxt men inte fick det, det var min mamma.
 
Det är helt jävla otroligt att jag står än idag. För det är dagar som idag som jag verkligen inte orkar kämpa mer. Det är dagar som idag som jag verkligen behöver få gråta ut i en famn och bli påmind om att jag inte är ensam </3 Det är dagar som idag som jag behöver höra ett helhjärtat "jag älskar dig, min fina. Försvinn inte, jag behöver dig."



Spendera varje dag utan att ångra den..

Fullt upp sedan jag kom ner!
Som tur är så är schemat fullproppat med roliga och bra grejer, men eftersom jag är en sån jäkla tidsoptimist så blir det svårt att pussla ihop allt så man hinner träffa alla >__>'
 
Hittills har allt varit sjuukt underbart <3 Jag har varit på mysig animekväll hos Emilie, åt buffé på Göteborgs kanske mest mysigaste (grammatiken på det..?) café med mina barndomsvänner Maria och Nicole och nu i helgen var jag hos Angelica och hade sjukt skoj med allt möjligt.
Vi spelade tv-spel och såg på Supernatural (jag är fast i den nu... och det visste jag att jag skulle bli xD Behövde bara nån som sparka mig i röven med att faktiskt börja se den) och igår for vi ut på krogen! Jag fick sminka Angelica och frågade typ tusen gånger om jag fick göra si och så, och jag måste säga att resultatet blev riktigt bra!! (Dock tycker jag inte bilderna är särskillt rättvisa angående sminket, menmen :o )
 
Så nu spammar jag lite bilder på allt som hänt <3
 
Nya favorit t-shirten dårå, snygg som faen <3
Jävligt dyr dock... Så blir inte mycket mer shoppande för min del haha. 
 
Den goda buffén på fiket med Maria och Nicole <3
 
Hos Angelica fick jag bla spela TloZelda - Skyward Sword.
Jag är mogen, eller hur?
 
Krogen i regn och åska men med glada miner! <3
 
 
Sen var Emilie jättegullig med att hjälpa mig förstå vitsen med tumblr och ändrade designen på den och allt! Så nu är min tumblr jättefin <3 Tack söten <3
 



Nostalgitripp och intryck TO THE MAX!

Då är man i Göteborg och efter en kväll med Emilie försvann pitemålet helt (fast jag har inte märkt av det).
 
Det började med att jag tog en promenad till Emilie och luktade på den underbara skogsdoften som jag så mycket älskar <3 Det slutade med att jag sov över hos henne och vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen och grät. Det var längesen jag skrattade så gott kan man lugnt säga c:
 
Idag for jag in till stan med buss och påmindes om allt det fina och gamla, men fick även intryck av allt det nya. Jag måste säga att det har blivit så mycket bättre <3 Massor av mysiga caféer, snygga miljöer och Nordstan har blivit otroligt mycket fräschare!
 
Sen var jag ju inne på kära Science-Fiction bokhandeln, men hade ju inte sett det nya och gawd.... Jag var säkert inne där i 2 timmar.. Jag tog mig inte ut för allt var så fantastiskt! Så mysigt med målningar på väggar, sjukt mycket mer prylar, större lokal med två våningar och bla den här skönheten:
 
DE HAR EN FUCKING TARDIS!!!! SOM LÅTER PRECIS SOM EN TARDIS NÄR DEN ÖPPNAS! (egentligen är det en hiss) Jag höll nästan på att svimma X__x <3 Laddade upp en film på fb, kanske lägger upp en här med c:
 
Jag hade förövrigt glömt hur sjukt mysigt och awesome mitt gamla rum var. Over and out.
 



I'm so excited! :D

 
Hehehe, tänk att jag har sett så liten och pojkig ut!
(fast på fotot ser jag sjukt mycket yngre ut än jag faktiskt var just då)
Emoegopic in the early years typ! Hahaha! (ja, jag skäms över att jag tog egopics på offentliga platser och trodde att jag såg cool ut. Antar att varenda unge gör det nu </3)
 
Nu ska jag packa.
IIIIIIIIH JAG ÄR SÅ EXALTERAD <3<3<3<3 Snart är jag i Göteborg :DDDDD



Hoppsan...

 

....... Piiiiiiinsaaaamt.


Tvätten var inte riktigt klar när jag skulle lägga in det i torktumlaren så under tiden jag väntade passade jag på att sjunga lite (det blir ju som bra akustik där inne ;) Alla sjunger bra på toaletten liksom) ... och just när jag sjöng den högsta tonarten hör jag hur dörren låses upp och jag blir högröd i ansiktet. Som tur var så var det en granne jag (typ) känner.... men.... för er som inte vet så har jag extrem scenskräck. EXTREM.


Försökte skämta till det med "åh, vilken tur att det bara är du.. haha...ha...ha..." och han tänkte efter och sa "Jaha, var det du som sjöng? Jag tyckte väl att jag hörde något!" och jag svarar med "Nejdå, du hörde fel!"

... och jag sprang iväg. Åtminstone i huvudet, kroppen kanske smet iväg något smidigare men utan ett "hejdå".

 

Gawd.




Alla vägar bär till Göteborg.

Verkar som att jag oroade mig i onödan? (Någon som är förvånad? Nej?)
 
Hur som helst är resan ner bokad så på tisdag är jag i Göteborg. Råkade säga till chefen att det var onsdag jag skulle fara (för jag hade sett fel på bokningen) så jag hoppas att han inte ringer och undrar om jag kan jobba på tisdag... Men annars ska jag vara ledig så det är nog inga problem (y)
 
Jag göttar mig med flyg och är miljöbov då den var mer än hälften så billig som tågbiljetten.. (ironiskt nog). Men det blir skönt att komma fram samma dag för en gångs skull.
 
Känns som att schemat är fullproppat. Skall träffa alla kompisar, gå på varenda gata, smeka varje byggnad, shoppa som faen, krogen, träffa brush och småbrudarna och kanske ta en nostalgisk joggingtur i den sagolika skogen från barndomen. Det blir en jäkla massa man skall hinna med på en vecka som man inte fått göra på ett år...



Enter Tragidy

 
Twisting tongue, fallen off the edge again
Need some space, need disgrace, I'm confused, I'm a maze
I need for you to pick me up, when I fall down
There's so much more, we can go far, but I can't control my selfish ways

Enter tragedy, slash my soul
Why is it a part of the plan?
Do you question me? I question you! 

Who's the man in front of me?
I'm blindfolded, I can't see, need a reason, I'm left empty
There's so much more, we can go far, but I can't control my selfish ways

Enter tragedy, slash my soul
Why is it a part of the plan?
Do you question me? I question you! 

This inner apathy, brings me to life
I know it's strange and it's draining me
I'm tired, I'm fed up with this life

Enter tragedy, slash my soul
Why is it a part of the plan?
Do you question me? I question you!



Göteborg för fan.

Visar en gammal bild på min barndomsvän Maria
(som jag hoppas är okej att jag lägger ut den här )
för att hon är awesome och man ser kompassen och lite annat i bakgrunden x)
 
Måste säga att jag är grym på att plåga mig själv i onödan. Tänker alldeles för mycket, oroar mig en vecka i förväg och bygger upp för höga förväntningar som krossas till småbitar när det inte blir av.
 
Jag hade planerat att fara till Göteborg på måndag, hade värsta planen på allt, hade allt uträknat och var sketaglad! Hade som tur var inte hunnit köpa biljetter än, för jag kollade upp det här med "Dagschema saknas" som det står på mitt schema och fick höra att jag troligtvis åker på jobb då. Jag älskar att jobba extra och jag trivs bra på Coop, det är inte det. Men det är den enda veckan jag hinner fara innan skolan börjar... Sen är skolan helt praktisk nästan så det lär ta miljoner år innan jag kan fara till Gbg igen.. (som om det inte gått 1 år redan).
 
Nu tänker ni säkert "Men chilla, det är bara en stad? Varför så jäkla mycket whinande om det?".
Jag kan inget mer än att säga att jag inte riktigt kan förklara det. Ni har säkert kunnat hälsa på mamma och pappa nån gång ibland. Jag kan inte det. Göteborg är det närmaste hem jag kan komma eftersom jag inte trivs någon annanstans. Jag lämnade alldeles för mycket av mitt liv kvar där för att jag ska kunna klara mig utan det.
 
Men vi får se... Har ju lärt mig att man inte skall vara pessimist för att lyckas i livet (även om det är otroligt lockande då det är roligare att få glada överraskningar än att vara glad och sedan krossas totalt).
Får ta och pussla ihop det hela.