Seg dag som behövdes

 
Mysig dag med spöregn <3 En dag som har känts lång, men som jag inte riktigt velat ska ta slut riktigt.
Hann med en hel del. Övade på det nya stycket på piano, köpte massa nya underkläder så att jag ÄNTLIGEN kan slänga alla gamla, trasiga som har samlats på hög haha!
 
Gjorde lite hushållssysslor som att tvätta och laga mat, inget speciellt så. Jag och Leena tittade på två filmer på raken, den ena som hette "12 years a slave" som jag hade lite väl höga förväntningar på, och den andra som hette "13 sins".
Den förstnämnda, som fått så fint omdöme och fått Oscars och dylikt, har jag lite svårt att förstå. Som sagt så hade jag stora förväntningar på den då den innehöll en så viktig del av historien, men jag tyckte att det inte var en bra film nog för det.
 
Jag såg många fel i själva filmskapandet, hur fake'at skägg de kunde ha eller kanske hur dåliga slagsmålsscener då det såg ut som om förövaren stod och slog en meter ifrån den utsatta. Sedan var det mycket manusfel och jag är fullkomligt oförstådd varför de behövde ha med så många "stirr"-scener. Scener där de bara står och stirrar, själva, har liksom inget att göra med storyn utan de bara "är". Det är ungefär som att sitta och vänta på någon att förklara något och det tar tio min innan personen i fråga faktiskt kommer till saken, lika frustrerande var det.
 
Som sagt, en film som hade kunnats göras så mycket bättre med tanke på handlingen, som jag är besviken på.
"13 sins" däremot var en ganska sevärd film, lika enerverande och påfrestande som skräckfilmer brukar vara. Det som var bra med den är att den visar hur lätt en människa blir övertalad, hur galen saken må vara, för en större summa pengar.
 
Nu skall jag gå och lägga mig, sov gott hörni! <3



Fredagsmys~

 
Såhär söt var jag häromdagen! Kände för att klä upp mig lite extra då jag ändå hade lite tid över i väntan på att Peter skulle komma över så att vi kunde köpa frukost, som vi hade bestämt haha!
Gott var det! Jordgubbar, yoghurt och lyxmackor höhö!
 
Har varit underbart soligt ute, dock med kalla vindar </3 Men har hunnit med mycket sen jag skrev här sist!
Hittade en ny människa som man kan diskutera Dexter med haha! (Inte många som uppskattar den serien lika mycket som jag) Och som hade fler liknande intressen, roligt när man kan diskutera de spel och tv-serier man älskar :D Hoppas att man träffar på honom igen, är ju i Piteå nu så det lär väl inte hända förrän man är tillbaks i Skellefteå iaf.
 
Har förövrigt gjort en hel del man kan vara stolt över hehe. Har meckat med bilen, dock är stereon ett mysterium då det inte alls är fel på säkringen fastän jag var stensäker på att det måste ha varit något sånt. Imorgon skall jag kolla mer på den iaf.
 
Har även börjat lära mig ett nytt stycke på piano! Visserligen ett stycke jag påbörjade för längesen, men nu skall jag ta tag i det på riktigt! Har faktiskt lärt mig första delen utantill och är inne på att finslipa första versen något. Till hösten blir det nog riktiga pianolektioner så jag verkligen lärt allt från grunden. Eller fiol, eftersom det är högst på önskelistan haha.
 
 
 
Jag har även lagt lite mer funderingar på vad jag vill göra i framtiden och det känns lovande. Jag är upprymd, förväntansfull och sjukt taggad inför att lära mig det jag är så nyfiken på! Men vi får se vad jag väljer, är ju en hel del jag är nyfiken på haha.
 
Nu skall jag se vidare på American Horror Story med Leena! Hoppas att ni har en lika mysig fredagskväll, om ännu bättre, som jag har! <3



There'll be a guy who loves you for real, you two just need to find each other

Inte bästa videon, men stod inte ut med originalvideon haha.
Plus att alla andra videos är covers eller dåliga karaoke-versioner.
 
Älskar låten så sjukt mycket. Texten, melodin och hennes röst.
Också en låt som både jag och min syster sjunger jättefint tillsammans. Hon har så härlig röst som passar  till melodin så hon brukar köra på den medan jag hoppar in med en egen liten stämma som jag typ... hittat på och känner för att sjunga. Tycker att det låter bättre hehe.
 
Saknar henne.
Kan hon inte komma hem från praktiken? Typ nu.
Orkar inte vänta haha.
 
 
 
Förövrigt är jag så jävla stolt just nu. Ni kanske tycker att det är busenkelt, men jag lyckades ÄNTLIGEN hitta hur man ändrar profilbild på min blogg, så nu är det inte en tom ruta där längre xD Det funkade inte av nån anledning med den gamla hederliga metoden att byta profilbild och överallt försökte jag googla efter hur man gör det i koderna (som alla går efter hur det såg ut innan blogg.se ändrade utseende på ALLT! Suck..).
 
Men tillslut hittade jag EN, som visserligen också utgick efter det gamla utseendet men hon beskrev den rätta koden som också står i min blogg! Tack Ida Tallhed, som inte har någon aning om vem jag är men som jag hittade svaret hos haha xD



Guess what? I'm not a robot.

Skulle rensa garderoben och fick för mig att pröva alla lolitaklänningar jag har. Tog dock bara kort på några av dem haha. Trodde att jag skulle hitta många som var för små som jag kan sälja, men min kärlek till dem är för stor så det kommer att ta ett tag haha </3
 
 
Under det här inlägget kommer jag nog mest lägga upp bilder på allt jag har gjort haha. Har haft så skoj med kompisar och familj att jag knappt haft tid framför datorn :D Känns gött!
Började med att jag hängde med Sara som jag skrev innan. Sen åkte jag tillbaks till Skellefteå och träffade fler kompisar!
 
Pizza med Peter och Daniel!
 
29 grader!!! Klart man är ute :D
 
Fint. Blev lite flummigt haha!
 
 
Gammal bild på mig och Moa, men kände för att den passade bra in där då jag har hängt mycket med henne också hehe!
Vi såg bla på bio igår, "The Other Woman" hette den, haha! Brukar inte gilla såna filmer, speciellt inte med Cameron Diaz i, men den var faktiskt sjukt mycket bättre än jag förväntade mig. Det var en komedi med mycket humor i, skrattade nästan hela tiden haha. Man kan tro att det ska vara en klyschig romantisk komedi, där man har räknat ut exakt allt innan man ens börjat titta på den, men den imponerade på mig faktiskt.
Jag råder dig inte till att kolla trailern iaf, för den är lite orättvis gentemot hur bra filmen var, utan gå och se den och se upp så inte något popcorn fastnar i halsen ;)
 
 
 
Nu skall jag fortsätta spela på mitt 3DS XL ;) Har nog kommit halvvägs på "TLOZ a Link between worlds" nu, är helt fast i det spelet och ni som inte har det, köp det. Spelar ingen roll om ni inte har konsollen, köp det bara! Den har så mycket bra att berätta om att jag aldrig skulle sluta prata om det haha!
 
 



Härliga tider i norr

 
Skönt med sol och värme! Lite kalla vindar men det är ändå härligt att vara ute.
Idag gick jag ut med hunden Bruno, som jag envist vill kalla för Pedro för jag tycker att han ser ut att heta det, som Isabella och Leena tar hand om just nu. Mötte Isabella på vägen när hon delade ut reklam och vi hade sällskap runt i kvarteret.
 
Jag har även varit med Sara! Har saknat henne så mycket!! Vi tittade på youtube, filmer och såklart,spelade tv-spel ;) Left 4 Dead var det vi fastnade för, love it <3
 
Imorgon blir det nog att åka tillbaks till Skellefteå, packa ihop lite mer grejer som jag glömde till Garrus och sedan kommer jag tillbaks och är hund- och- kattvakt :)



The show must go on... Or does it?

Haha hade glömt hur min gamla mobil såg ut!
 
Det kan hända att jag slutar skriva här..
Jag är lite osäker, eftersom jag tycker att det är roligt att skriva, men det funkar inte så bra att kunna skriva vad man vill. Vad jag känner för. Vad jag upplever och vad jag tycker är viktigt.
 
Det verkar som att bloggen har gjort en snedvriden bild av mig och pga distansen när jag har varit på praktik blir fler och fler missförstånd förstorade och en del får egna fastställda sanningar, fastän jag inte har godkänt/vetat om dem.
 
Jag är ju inte alls en stor bloggare så det är ju enkelt att sluta så sett.
Frågan är om jag vill, och om det är värt att ha kvar?
 
Det är ju inget mer än ett fritidsintresse.
Ett sätt att fly från vardagen en stund.



Do I have to lose you too?

INNEHÅLLER SPOILERS! Nu vet du.
 
Now you're gone gone gone...
 
 
 
Fick hem den här fina peruken idag! Känner mig riktigt nöjd!
Både över att det är bra kvalitét och för att den har en "naturlig" hårfärg för en gångs skull haha...
En peruk jag kan ha både när jag klär upp mig i tex lolita som när jag har min vanliga klädstil.
 
Känner mig inte så stolt över hur jag har handlat dock. Innan skämtade jag mycket om att jag var shopaholic, men nu börjar det bli ganska allvarligt. Det har blivit som en tröst... Att köpa grejer, känna sig fin och värd något för en stund och sen rullar det vidare. Jag har aldrig gått så långt till kredit, gör allt för att undvika lån, men eftersom jag älskar second hand så är allt så himla billigt och whoops... så är det dyrt.
 
Det är ungefär samma tröst och sorgsenhet man försöker släcka som de som tröstäter, fast med kläder och sånt istället. Jag är inte stolt över det och jag skäms över att ha blivit så materialistisk. Inte mot andra men mot mig själv. Fast iof tröstäter jag också, med choklad haha, men det har jag väl lite mer kontroll över (typ).
Det är bara så konstigt... Jag har alltid varit en mycket sparsam person, helt plötsligt gick det utför och här står jag med tomma fickor och en massa saker som jag tyckt att jag behövde. Hittar en ursäkt för varje grej...
 
 
 
Det enda jag kan säga är att jag jobbar på det. Har ju börjat träna, försöka få mig att komma på andra tankar och nu var denna peruk även sista inköpet. Hädanefter skall jag spara som en tok, vilket behövs med tanke på det låga saldo jag har kvar. Jag skall försöka få sålt så mkt som möjligt och sen får jag väl ge resten till välgörenhet.
 
Förövrigt är jag tillbaks i Piteå.
Jag har nu förflyttat Garrus till Leena och Isabella och där kommer han att få bo till hösten. Det var lite blandade känslor när jag åkte förbi alla platser som jag känner igen, allt jag har upplevt och där jag har bott. Många härliga minnen som nu är smärtsamma att minnas. Det gör ont och jag får svårt att andas, men dag för dag blir det bättre.
 
Snart börjar jag att jobba på Coop också, som mest är fyllt med awesome minnen! Så jag längtar och jag myser när jag tänker på hur det var sist jag jobbade. Hoppas att det blir likadant, om ännu bättre, i år! <3
 
 



I don't do complicated

 
 
 
"No.... Yeah... I dunno...
It's a... It's complicated."
 
"Yeah I don't do complicated."
 
 
"Everything's always complicated with Peter."



Fuck you, fuck you very very much~

Känner mig fab i min nya hårfärg och utstyrsel.
 
 
Ni som har hängt med på fb vet att jag var hos frissan hela dagen igår och fixade mitt hår. Blev supernöjd, även fast jag skulle haft en annan rosa färg (som var mitt eget fel för jag valde fel färg).
Kostade oerhört mkt mindre än jag trodde för alla de där timmarna och då trimmade hon dessutom till frisyren som det förra stället failade med. 
 
Kände att jag behövde unna mig det här, fräscha upp mig och skutta lyckligt vidare.
 
Nu skall jag se klart säsongen av Sleepy Hollow, som jag och farsan blivit helt beroende av, och sen blir det dags att låta de där vita canvas-tavlorna få färg över sig. Imorgon skall jag till Skellefteå och där väntar jobb och ansvar, så det är dags att passa på att njuta av tillvaron.
 
Lily Allen, tack för dina underbara låtar <3 Kommer aldrig att tröttna på den här <3
 



Jealousy will drive you mad!

 
His eyes upon your face 
His hand upon your hand 
His lips caress your skin 
It's more than I can stand 
 
Why does my heart cry? 
Feelings I can't fight 
You're free to leave me, but just don't decieve me 
And please believe me when I say I love you 



Feeling goood~

 
Har hittat på en hel del idag!
Använde min nya regnkappa då det var tråkigt väder ute, sen stack jag och farsan till gymmet. Kändes skönt att vara tillbaka, visserligen på en ny plats, men jag har alltid tyckt om att gymma. Det är väl någon slags nostalgikänsla bakom det hela.
 
 
Lagade även mat till pappa och Eva. Känner mig stolt! Haha!
Ugnsstekt kyckling i  timjan, dragon och en hint av citron samt en slags kulinarisk currysås. Till det blev det couscous och kokt sparris (!!! ♥) med smör. Dessutom hade vi en lång baguette kvar så det blev egentillagade vitlöksbaguetter. MUMS! ♥
 
Nu blir det lördagsmys med massa onyttigheter hehe! Hoppas att ni har en fin kväll ni med <3 Nu är även biljetterna bokade till Skellefteå :)



Rawr!~ <3

 
Mmmmhhhhhhh~ <3 <3 <3
Började se på serien "Sleepy Hollow" med farsan igår och har fastnat haha. Kanske, bara en aning, har jag en liten crush på Tom Mison som spelar Ichabod Crane <3 <3 <3 *droool*
Bara lite.
 
Serien verkar vara lite "B" och de verkar inte särskillt pålästa eller vana vid att skriva manus, men jag älskar idén, älskar de små detaljerna och skämten emellanåt och jag älskar den kvinnliga huvudkaraktären Lt. Abbie Mills. Vi får se vad jag tycker om fortsättningen!
 
Förövrigt är allting bra!
Har tagit det riktigt lugnt, myst med farsan och blivit bortskämd med mat och annat gott. Idag kände jag för att träna och eftersom jag älskar att simma så gick jag iväg till simhallen. Hä blev fanemig 900 m på en halvtimme! Känner mig stolt, speciellt då jag har varit ganska stillasittande en längre tid. Har klarat 1000 m på samma tid förut, så det blir väl att komma över det nästa gång hehe.
 
Nu blir det käk med Eva och hennes dotter Klara. Nästa vecka blir jag nog tillbaks till Skellefteå igen. Vet att jag har sagt till många att jag kanske kommer till Gbg, men måste fixa med nya lägenheten, katten osv så snart som möjligt så jag tror inte att jag hinner :( Men får hoppas att jag kommer ned snart igen :)



I'm gonna give you a heart attack

Who owns my heart?
Is it love or is it art?
You know, I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
 
I own my heart

 
Wow. Värsta modellbilden eller vad? Känner mig så snygg.
 
Känner mig mycket bättre idag!
Känner att jag kan göra vad fan jag vill och ingen kan stoppa mig.
Jag är aldrig "good enough", så jag känner för att göra en förändring.
 
 
Jag ÄR tillräcklig. Jag är jag, det finns ingen annan som jag.
Jag behövs. Jag är också värdig att finnas.
 
"Warrior"

When the monsters are sleeping under your bed
They've crawled out from under and into your head
And outside the carcass, into your skin
And you need someone to keep it like it's said

Your wishes into the air
So someone listens, someone is there
And you won't know anything about it
Until you have to live without it

Chasing the fire for you
Light in the nightmare
Watching from high above you

'Cause I am a warrior
And I'll fight, I'll fight, I'll fight, I'll fight



Paranoia

He lied to me, he shot at me, he hate on me, he's using me, afraid of me, he´s dead to me, he is my enemy
 
Electro <3
 
Jag är så sjukt arg. Så ledsen. Så rasande. Så förtvivlad och så fruktansvärt nedbruten just nu..
 
Första gången med bredband på länge förresten, haha!
 
Delvis har min sjukdom gjort att kroppen kopplar bort allt så att jag inte riktigt hänger med i vad jag skall göra. Det jag får tillsagd att göra går till hjärnan, men hjärnan för inte vidare till resten av delarna av kroppen. Sjukt irriterande..
 
Så jag hade ett bra samtal med min handledare och hon förstod att hur mycket jag än ville vara där så klarade inte riktigt kroppen av det. Dvs, jag har avslutat min praktik, men jag kommer att lägga till det i ett senare tillfälle. So no worries. Är bara synd att jag inte kunde vara med mer på den här produktionen.
 
Olyckan kommer sällan ensam. Jag trodde att jag skulle orka att ta emot och bearbeta informationen utan att flippa ut, eftersom jag ville vara där för denne som gick omkring med så mycket sorger...
 
Men så kom jag på att det inte är såhär jag vill bli behandlad. Det är inte såhär jag vill ha det. Jag är värd mer än så och jag är sjukt trött på att många tar det för givet. Jag vill inte ha mitt liv utformat sådär att jag hamnar i efterhand, att jag inte är den viktigaste personen och att man kan bolla lite hit och dit med mig.
Så, bort med det. Jag är viktig. Jag är stark. Jag är jag.
 
Det är ingen som förstår vad jag skriver eller vad som har hänt, jag vill inte prata om det heller. Men detta är min förklaring till ifall någon undrar varför jag ej är på praktik eller hur läget står till. Det är pissigt just nu, kan man säga. Mer än så är det inte. En otroligt brant nerförsbacke, men jag rullar än. Snart är jag uppe på toppen igen och där står jag, stolt på min longboard (som jag tyvärr inte har på riktigt /sadface) och tittar mot den vackra solnedgången.
 
Jag förtjänar fler medgångar än motgångar. Nu får det faktiskt räcka med skit.