Glass i stora lass!

Hojja..
Har varit nästan 30 grader här uppe och jag har inte kunnat bada </3 Cyklade iaf till stan och hälsade på Marina i hennes butik Veckoloppan (passa på nu för nu är det utförsäljning och man får nu även pruta! Ni har bara imorgon på er så skynda! Ligger på Rådhustorget :)
 
Sen for jag hem och då kom Willy och hälsade på. Ja, Willy från Göteborg. Han har åkt med husvagn ända hit och kom fram idag! :) Så det var riktigt skoj, dessutom blev jag bjuden på kinamat och den här mumsiga glassen på Golden Dragon! Imorgon ska vi förmodligen åka och kolla på en bäddsoffa så jag slipper den här stora som bara tar plats! I´m so excited, that I just can´t hide it! <3



Cwute kitten!

Min katt är ju så otroligt svår att fota...
Så det fick bli en skarp bild på en annan söt katt <3
Plus att det är snö på bilden....
och det svalkar lite i den här värmen då man tänker på det haha.
(Bild hittad på da)
 
 
 
 
Idag har jag varit duktig och städat i hela lägenheten... Dock var det inte särskillt smart av mig då det har varit varmaste dagen hittills idag. (Vet inte hur många grader det var men det kändes varmt helt klart. När jag drog fram dammsugaren bara rann det svett från kroppen!) Sen visade det sig att min katt kände för att just idag, just efter att jag skurat golvet, så ville han leka med sanden i hans "toalett" och har nu röjt golvet nästan helt i onödan :'<
 
 
Sugna?
JAG HOPPAS DET! För det känns som att det bara är jag som jämt är sugen och flådar i sånt just nu... Nog för att jag har mens och åkte på förkylning samtidigt (how about that, huh... Nåväl, hoppas det går över innan jag börjar jobba iaf), men jag har ätit lite för mkt sånt under en lång tid :( Can´t help it... All mat är bara jobbigt att äta nu när det är så varmt (men lugn, jag äter ändå) så då blir suget efter glass, iskall cola och choklad ännu värre. Haha there goes healthiness..
 
JAG OCH MINA I-LANDSPROBLEM, JA jag ska sluta.
 
... Fint väder vi har idag c:



Macho macho giiirl!

 
Oj, muskler eller vad?! Hahaha not.
Men det ser liiiiite ballt ut med det där förbandet på (heter det så?), eller hur? ;)
Jag slogs mot 10 lejon.
Japp.
Det gjorde jag.
Eller inte.. Nu ska jag sluta skoja!
 
Så vad är det jag har gjort NU DÅ?! Ajja bajja.
Jo jag var på ungdomsmottagningen idag och de fick peta in en p-stav i min stackars arm. Jag är inte särskillt spruträdd eller så, men jag hade fått för mig att de skulle cutta i armen så att det stänkte blod överallt... (okej kanske överdriver lite, men jag var lite nervös faktiskt) så jag fick läsa i en tråkig broschyr för att styra tankarna på annat. Men det gick bra, var ungefär som när man tar spruta så det var inge farligt alls :)
 
Så såhär gick jag runt på stan, lite lunkande sådär som machokillar brukar göra när de spänner musklerna och ser ut att vilja mucka med alla man möter. Fast jag kanske inte såg ut så, men jag hoppades att jag såg ut så för jag tyckte att jag var riktigt jävla ball. Det var ju 10 tigrar som sagt, eller hur ;)
 
Vill också tillägga att det suger att ha mens när det är så fint väder ute. Allt är så äckligt och obehagligt när man har oturen att ha värmen just den veckan. Man vill göra massa men ändå inte för att det är så sjukt obehagligt :(
Och när jag har mens så är det inte en liten fläck i trosan, utan en hel sjö av blod.
Tyckte att ni behövde veta det.



Finfina sånger <3

 
 
 
<3



Kattmys <3

 
Idag har jag och Garrus myst jättemycket <3
Han är bra på att trösta när man ligger och har mensvärk :') <3
(eller så vill han bara ha uppmärksamhet och gosa för egen vinning...
Men vi säger att han faktiskt bryr sig om mig ;) )
 
Idag har varit en sån där dag då jag verkligen inte gjort något vettigt alls... Eller jo, jag for till stan på ett ärende och var även på Willy´s och chansade på att jag hade råd till mat haha. Men efter det fick jag sådan mensvärk att jag inte klarade av att ta mig ur soffan. Brukar inte ha såhär ont att jag inte klarar av att göra något :/
 
Så imorgon blir det väl förhoppningsvis mer gjort... (jag blir smått orolig när det går dagar och jag inte har gjort nå viktigt alls under dagen för jag har alltid en känsla av att jag har något jag borde göra.... Jag är lite knäpp </3)
 
BTW! Räknade ihop myggbetten!
Exakt 80 stycken sammanlagt varav 69 st var på benen...... HUVVA!



AAAAAAAAAAAAAAJJJ!!!!

Har fått så mkt myggbett att det känns som ett minfält över benen när man råkar röra vid dem... Så det är ganska svårt att låta bli att klia T___T Börjar dessutom bli lite förkyld.... Så hoppas att det hinner gå över innan jag börjar jobba!!
 
 
 
 



Ease my mind, will you?

Tog en joggingtur på "kärleksstigen" då det var så fint väder.
Men efter ett tag började jag inte kunna hitta längre så då gick jag tillbaks
samma väg och passade på att fota naturen lite <3
 
Har förövrigt haft en rätt trevlig helg med upp och nedgångar. I fredags var det fest hos Felle, på lördagen var vi hos Vicke och spelade Munchkin och idag var jag först hos Inga-Maj & Rolf och sen for vi till Kälen. Där åt vi god middag och "mors dag"-tårta.
 
 
Efter det fick jag skjuts hemåt och lämnade av Elis på busstationen </3 Det börjar närma sig datumen då både jag och han jobbar, vilket betyder att vi inte kommer ses förrän i september.... Så det är lite tungt just nu. Jag hoppas iaf att vi båda får så mkt jobb så att dagarna går fort.
 
Här kommer fler bilder från joggingturen iaf:
 



Addicted

 
Den här har fastnat i hjärnan, but it´s okay.. Tycker om den så <3
 
Var på en sjukt trevlig fest hos Felle igår och det blev nån drink för mycket för sömnlösa lilla jag... Men jag mår bra idag, så det är lugnt (y) Är lite deppig över olika saker och orolig i magen (men inte så jag mår illa), så det är väl den enda baksmällan jag har då.
 
Vet att de flesta har mammor och pappor så det ska väl inte behöva förstöras för de som vill göra ngt speciellt för dem, och jag är löjlig som gör en så stor deal av högtider som egentligen inte är så speciella.... men jag börjar bli sjukt trött på alla "mors dag" reklamer.
Just sayin´.



D-d-d-d-d-d-d-duuubbssteeeeppppp

 
 
Är väl inte superförtjust i sån här musik, men ibland är det gött att lyssna på.



Teen Wolf

(Första och sista bilden tagen från Deviantart, resten bara helt random på google)
 
Ja, nu skall jag komma till saken varför jag drog in varulvar helt plötsligt i förra inlägget.
 
Teen Wolf är en serie om varulvar och jag måste säga att jag, som sågar nästan varenda varulvsfilm/serie jag sett, är otroligt förvånad över att jag tycker om den här serien... De flesta som känner mig vet att jag ogillar tonårsserier/filmer ganska grovt och jag har varit ganska hård mot Twilight (men come on, mary sue, klyschor, äckligt romantiserad och övernaturliga kreatur HELT förstörda pga den bok&film-serien..) Men eftersom att Teen Wolf inte innehöll glittrande vargar och en helt död och hjälplös tjej som ALLA blir kär i, så gav jag den en chans.
 
Och nu är jag såld. Haha!
Den var absolut inte som jag trodde, även fast jag fortfarande skäms över namnet på serien. De borde ha döpt den till något annat, men jag förstår att de ville få en bredare publik med den titeln. Jag kanske också borde nämna att jag inte är så förtjust i långa serier över huvudtaget.... Det är ett under att skaparna till Teen Wolf, Once Upon a Time, Dr Who och Heroes (som är i princip de enda "otecknade" serier jag ser på) har lyckats hålla kvar spänningen och fängslat mig på det vis de har gjort.
 
Många tjatar på mig om att se Supernatural och... ja, det verkar faktiskt som en serie jag skulle gilla... MEN DEN ÄR JU SÅ FAKKING LÅÅÅÅÅÅNG T______T Är det inte typ 8e säsongen på den nu? Geez, good luck for me catching up..
 
 
Hursomhelst. Serien är bra upplagd. JA den har sina nackdelar... Tex hur de faktiskt ser ut som varulvar haha! Höll på att skratta ihjäl mig när Scott förvandlat sig för första gången. Dessutom trodde jag att han bara var halvvägs i sin transformation så jag trodde han skulle bli ett riktigt odjur i slutet, men icke sa nicke (tror inte att det kan klassas som en spoiler..) Men man märker att serien inte hade en stor budget att börja med så jag har överseende med det och i överlag tycker jag att den är bra gjord!
 
 
Bruden i serien är awesome på vapen och jägarfamiljen är i ständiga konflikter med Scott.
Hon är smart och...ja, jag stör mig helt enkelt inte på henne, haha! (vilket jag gör i så många andra serier) Hon och Lydia är dock sådär överdrivet tillfixade, men Allison passar ändå in som sidokaraktär och Lydia är inte den där stereotypen på att vara skitsnygg (fast jag tycker hon är jättefin men hon är inte den där magra, media-bruden som ser likadan ut i varenda tonårsserie)
 
Plus att de har gjort att rollerna i tonårslivet inte är så mkt svart-på-vitt som det är i andra amerikanska serier/filmer. Rollerna stämmer mer in på det verkliga tonårslivet. I den här serien är det logiska förklaringar bakom dem som inte lever upp till Disney´s gulligull-tema. Lydia, for example, är skolans bitchiga värsting, alltså den där modemedvetna, alltid i centrum tjejen. MEN hon är gryyymt smart egentligen, skulle kunna få ett pris för sin kunskap inom kemi och matte och låtsas bara vara dum för att passa in, för att behålla sin status. Så hon är egentligen ett geni.
Jackson är den här äckliga rika snorvalpen som alltid får det han vill och kör en dyr porsche. Men han är adopterad och trots att föräldrarna aldrig krävt det så har han en enorm prestationsångest och måste alltid vara bäst, annars går hans liv i spillror. Osv osv, kan prata hur länge som helst om dem.
 
 
Mina favoriter är ju då förstås Styles och Derek, hehehheheheeeee.... De gör sån fanservice till alla brudar om dem så det inte är sant, men ändå på ett helt annat plan än de flesta serier (jag tänker på shounen ai/yaoi, ni som vet vad det är, för jag avskyr att skaparna oftast gjort uke´n nästan helt till en tjej... fast han är platt och har snopp liksom. De är fortfarande män, men råkar vara attraherad av det andra manliga könet liksom)
 
Styles är så fiiiiin <3 Min favorit hehe :D Och jag trodde att jag skulle ogilla att han gillar Lydia, men eftersom jag tycker om Lydia också så är de rätt söta tsm, iaf när hon vågar vara sig själv och inte har den där bitchiga attityden hehe.
 
Dock tycker jag att säsong 2 börjar gå lite överstyr... Nu har de fått in pengar och fler tittare så det känns som att de drar in alla möjliga karaktärer för att passa alla. Men det blir ju lätt så.. och jag hoppas att de behåller den röda tråden i den här som den gjorde i 1an :)



Varulvar - för mig

 
Många av er känner nog till att vampyrer inte riktigt är min cup of tea... som det verkar vara för alla andra brudar. Nae, men jag är stormförtjust i ett annat övernaturligt kreatur, nämligen varulven!!!!
 
Men då kommer problemet med utseendet. När det gäller filmer, serier och bilder på dem så kan man nästan bli vansinnig (och som många också märkt, jag är ganska bra på att såga filmer och serier). Jag har en egen bild på hur de ser ut baserat på den gamla sägen om varulvar, och det är sanneligen inte små söta voffsingar för mig. Nej, de är brutala, groteska på det sätt de är men ser inte vidriga ut i utseendet. Eller det beror på, de som är vana vid de små valparna i Twilight kanske tycker att "mina" varulvar ser vidriga ut haha!
De ser varken för mänsklig eller för varglik ut för mig, utan helt enkelt en blandning av båda i samband med orden mystik/best/odjur/demonisk etc.
 
Dock är det svårt att få mig nöjd då jag själv inte ens kan beskriva hur jag vill att de ser ut. Men kort sagt, de ska se mer badass ut, de ska inte se ut som maskeradmasker, de ska vara brutala, stora bestar och inga vackra vargar! De skall heller inte vara muskulösa, oljedränkta, exotiska män innan de transformeras. Utan vanliga människor, som visst, kanske formas efter ett tag pga all den jäkla styrka de har! Men det är inte alla som är sexy-beasts-in-human-form-so-to-speak innan de blir odjur.
 
(bilder hittade från Deviantart btw)



Sömnlöshet är väl inte riktigt min grej..

Leskig bild på mig, jag vet.
 
Ännu en sömnlös natt... Eller ah, jag har väl sovit, men vaknat en gång i timmen typ. Garrus har varit onekligen jobbig inatt, tillsammans med sin bror då.. Men det är mest han som hoppat upp i sängen, attackerat mina fötter, mitt huvud, mina händer, täcke, gardiner, allt.. När han inte har varit i sängen har han lekt med sin bror och de har hoppat upp på bord, vält saker och jag vill inte ens veta om de har varit på tv´n...
 
Hade jag haft en 2a hade det varit lättare att ha två stycken... Men nu har jag bara en 1a och jag tänker inte förstöra min insats i sommarjobb med att ständigt vara som en zombie och alla delar som medföljer sömnlöshet (blandade känslor, dålig koncentration osv). Tyvärr måste jag få bort den ena.. Då menar jag ju sälja förstås! Jag vill samtidigt att han skall hamna på ett tryggare, bättre ställe där han gärna kan vara ute när han är större osv.
 
Det är svårt....
För jag älskar båda, trots hur jobbiga de kan vara tillsammans. Men det blir för mycket. Alldeles för mkt med så lite erfarenhet och utrymme. Jag tog på mig ett för stort projekt och jag kan inte låta det ta kål på mig..
 
Mina älsklingar... Det gör så ont i hjärtat på mig! </3
 



Sommarvärme!

 
Idag har varit otroligt varmt och skönt, man kunde tom gå utan kofta för att det var ganska vindstilla.
Dagen började väldigt hektiskt och krångligt då jag hade tjorvat till det i huvudet och var allmänt irriterad, men jag och Elis for till Öjebyn och hämtade upp Josefine. Men så var det ju husvisning som jag lovade Leena och Isabella att komma och titta på (och var själv väldigt nyfiken på) så fick dra med de två stackarna dit också. Efter det lämnade jag Elis i Blåsmark så han kunde mecha med sin bil och jag och Josefin for in till stan igen.
 
Först åkte vi till Elgiganten för att hon skulle köpa en kamera. Sedan blev vi så sugna på glass så vi for in i Småstaden och köpte kulglass (riktigt goda!). Vi satt i solen en stund medan vi åt och sen hade klockan hunnit bli så mkt att vi behövde fara igen för att lämna henne hos sin kille.
 
När jag äntligen kom hem så smet kattskrällena ut... Börjar bli rätt irriterad på det för de är så jäkla små och snabba, man vill ju inte direkt mosa dem med foten för att få stopp på dem. Som tur är så är det ju bara en trappuppgång så de kom ju inte långt, men det är ganska jobbigt, speciellt om man har handlat och så måste man krångla med påsar och katter och argh...
 
Börjar misstänka att det är Dobby/Blyger/Thane som lär Garrus alla konstiga saker eftersom han gärna är lite småelak och vill gömma sig och smita överallt. Innan var Garrus kolugn, kanske lite ledsen för att man for men stannade ändå kvar, men nu smiter han iväg med sin bror :'< VAT TO DOO?!
 
 
Sen på kvällen var det fortfarande varmt och fint så jag begav mig på en liten promenad kring området. Första stoppet vid lekplatsen hehehehe <3
 
 
Dock är det ju lite tråkigt att vara ensam så gick vidare och tog kort på området. Synd att jag glömde systemkameran hemma :'< Men tyckte att fotona blev helt okej ändå!
 
Är lång för en gångs skull! Hehe..
 
 
Sista kortet blev jag ganska kär i <3
 
Njut av vädret så länge ni kan!!! <3



Mys på stan~

 
"Får jag bjuda dig på en pralin?" frågade Josefine
Öh, JA?! <3 Tänkte jag, haha! Men sa "Absolut, man tackar ju inte nej till nåt sånt" eller nå liknande haha. Valde en chokladpralin med skogsbär i (supergooood!!!) och så valde Josefin de där andra två, minns inte vad det var för ngt men hjärtat var gott!
 
Hängde med Josefine ett par timmar på stan igår då det var så fint väder <3 Vi shoppade litegrann, jag unnade mig själv att köpa lite smink och smycken då jag var så glad över att arbetsintervjun gick så bra och ÄNTLIGEN har ett SOMMARJOBB!!! Whiiiieee!!! <3
Sedan när Jossan farit mötte jag upp Elis och gick tillsammans hemåt. På kvällen grillade vi med Sara och Zara och sedan for vi alla till Pite-Havsbad och lekte i lekparken där, hehe :) Fin dag som förde med sig väldigt mycket positivt <3



Göteborska all over~

 
Såhär lugna har de minsann inte varit inatt... Har knappt fått sova nån blund.. alls!
 
De som känner mig här uppe vet vid det här laget att jag pratar göteborska när jag är arg (omedvetet, för jag vet inte hur min göteborska låter. Silly isn´t it?), well, den här natten/morgonen har bestått av göteborska all over. Jag är så grinig, så fruktansvärt grinig! Det går ju inte att stänga till mitt "sovrum", är ju bara en sovalkov med gardiner som avskärmning. Så nu går jag omkring och känner mig full som ett as för att jag är så himla yr av sömnbrist.
(Och jag vill förövrigt inte höra något "buhu för dig då, tänk när du får barn", JA, DEN DAGEN JA! MEN JAG ÄR INTE REDO FÖR BARN! Och jag är inte redo för katter heller förrän jag får en 2a så jag kan sova med stängd dörr... T_____T )
 
 
Nu angående bilden. De flesta som har mig på fb har sett mitt spam med bilder på den här haha. Det är en request från Glenn som ville ha en bild till sin framtida tatuering. Han beskrev att det skulle vara en flicka som kramade liemannen, men för att folk inte ska bli helt "OMG, är du sjuk människa?! Hon rör liemannen, hon dör, vill du att barn ska dö eller?! VILL DU DET?!" så gjorde jag om den.
 
Var lugna, det är en människa bakom de där kläderna. Tanken till bilden är att killens högra halva i ansiktet är en brännskada och av att ha blivit mer bemött av folket omkring som blivit rädda för honom har hans psyke dalat ned rätt hårt. Han är en kille med guldhjärta, men har uppfattats som mentalskadad pga den fysiska skadan och folk har behandlat honom annorlunda. Ju mörkare psyket blev desto mörkare blev utsidan.
 
Men så möter han den här lilla flickan som pratar med honom som om han vore en av hennes kompisar eftersom hon har sett det fina i honom.
 
Glenn menade att barn ser på allt och alla på ett annorlunda sätt. Vuxna är fördomsfulla, rädda och osäkra. Men barn kan behandla en annan människa bra om denne har ett fint inre.
 
Eh ah... Slut med bildanalys nu, hehe. Här kommer en liten steg-för-steg guide till hur bilden blev som den blev:
 



I will now release the kittybomb!

Lite bilder på de två syskonen <3 :3
Vill förövrigt förvarna för suddiga bilder! Min mobilkamera är inte den bästa och de som är tagna med systemkamera är inte heller så bra... Dålig på att fota djur och sport i rörelse i dåligt ljus :P
 
 
 
 
 
 
Stackars Thane, han är så liten i jämförelse med Garrus att han alltid hamnar i underläge xD



OJ VAD HÄNDER HÄR?!

Hehe mycket har hänt under bara en helg! Jag summerar upp det lite:
 
 
¤ I fredags var jag, Elis, Felle och Setterberg på bio. Vi såg på Star Trek - Into darkness och jag måste säga att den var sjuuuukt bra! Vi tyckte dock det var lite onödigt att lägga pengar på en 3D-film då de flesta 3D filmer numera bara är i snygg grafik och inte så mkt om själva 3D filmandet längre.. (alltså att man upplever flygande saker komma mot en osv) Men jag måste säga att jag tyckte det var grymt! Det passar sjukt bra med en rymdfilm i 3D, allt blir vackrare och mer levande. (+ att Khan spelades av Benedict, iiiiiiih <3<3<3<3)
Jag är nöjd! (y)
 
 
 
¤ En till kattunge! Yay <3 xD
Okej, många av er tänker säkert "Men hur fasen skall du ha råd med det?" och "Gud vad jobbigt" och jag börjar bli lite trött på att höra av folk att jag måste kastrera dem... Eller ah, det är ju fint att ni säger det så sätt att ni inte vet om jag vet om det som händer om man inte gör det, men jag har inte sagt
att jag INTE skall kastrera dem heller ^^' Oj, jobbig mening.. Men jag HAR faktiskt funderat ut det och även hört med flera som har flera hankatter. Så det skall gå bra!
 
¤ Den andra katten har lite olika namn... Det är en hane och han hette från början "Blyger" eftersom han är så lugn och lite skygg av sig... Sen tyckte vi att han liknade Dobby i Harry Potter litegrann haha! Så då blev det så... Men nu tycker vi att han passar bättre att heta Thane eftersom... Ja, det skulle passa så bra då den andra heter Garrus xD Och han passar som i det.... MEN då är det ett så jävla jobbigt namn att uttala när man skall tillkalla honom. Tycker jag. Skulle vilja att han heter Thane men har ett enklare smeknamn typ... men vaddå?
Halp!
 
¤ De är från samma kull... Vilket är kul för Garrus burrade upp sig rejält och blev skiträdd för sin bror först när vi lämnade (Thane) här. Men sen började de leka och Garrus, som är lite större än sin bror, har lätt övertaget. Man kan tro att han är storebror, men Sara säger att det är tvärtom c:
 
Nykomlingen som tycker om att sova i mitt knä <3
 
¤ Igår hade jag, Elis och Sara en minifest bestående av tv-spel och lite chilldricka!
Sara var jättegullig och gjorde middagen (JAG HJÄLPTE TILL!!!!..... med att borsta potatisen ehe... Men lite iaf!)
medan jag fixade iordning mig. Vi hade ingen lust att klä upp oss direkt utan hade gärna velat sitta i våra mysbrallor, men så ville fler komma hit och då suckade vi och tog på oss lite finare kläder hehe :)
 
¤ Vi spelade spel som Just Dance, Guitar hero och Resident Evil. Jag och Sara har bestämt oss för att träffas en eller två dagar i veckan och dansa hehe xD It´s sooo fun! Och svettigt </3
 
¤ Följde Elis till bussen idag och tog promenad i det fina vädret <3 Hans buss var sen... men det gör inget, då fick jag vara med honom i 2 h till <3 Nu är jag hemma och myser med mina katter!



Another entry on the same night

 
Idag kom Elis till Piteå och jag hämtade honom på busstationen :) Inte för att det är långt dit, men det var regnigt och tråkigt väder och Elis har fått gå en lång bit från sin lägenhet till busstationen i Skellefteå, så han behövde få skjuts <3
 
Vi har flådat en hel del ikväll kan man väl säga... Vi tittade på Star Trek (2009) och imorgon ska vi på bio och se Star Trek - Into Darkness. Börjar bli mycket biofilmer nu...
 
Sen ville jag bara dela med mig av hur roligt det är att se Elis kärlek till kattungen <3 Vår lilla bebis <3 De ligger nu och både gosar och busar haha <3



League of Legends

Yup.
 
Lovade brorsan för skitlängesen att jag skulle börja spela det när jag hade införskaffat en ny dator som klarar av såna spel. Det hände inte förrän förra veckan när jag, Elis, Vicke, Felle och MB lanade (och förstås Vicke´s tjej Josse som var där men hon spelade inte). Då kom jag på att "fan, nu har jag ju en dator som klarar av det! WHOH!"
 
Dock var det inte så kul i början... Jag som är mera av en tv-spelsnörd än datanörd hade ganska svårt att komma in i spelandet och jag kastades in direkt med dem och andra onlinespelare... Utan någon vidare förklaring på vad alla spells gör, vad jag skall köpa osv... Och vafan mid och bot var haha.
 
Som tur var har jag en erfaren bror som älskar spelet och idag hjälpte han mig komma in i spelet :) Så nu tycker jag att det är riktigt kul, förutom att man måste spela klart det för avbryter man kanske man blir bannad och kanske aldrig mer får spela det igen :( (vad jag förstod det som)
So eh... Yeah. Har börjat hitta mina favoriter nu iaf! Så det är bara att ligga i och träna :)



Say hello to my little friend!

My sweet little turian <3
Okay, kanske i hans nästa liv..
.... eller hur blir det nu... efter nio kanske?
 
Den här lilla busiga krabaten bor nu hos mig och är lite av min bortskämda bebis, ehe... </3 HE´S SO ADORABLE, WHY NAWT?! ; A ;
Hans namn är Garrus, taget från Mass Effect för att... well, Garrus is awesome. Simple as dat. And cwute. + att han har ett "s" i hans namn haha, så jag hoppas att det kommer att gå bra med att uppfostra honom!
 
Still, har aldrig haft något djur tidigare... Det närmsta jag har haft har varit djur som jag "delat" med syrran (snälla ta det inte bokstavligen) men eeeeh..... Eftersom jag bodde i Göteborg och syrran här uppe med alla djuren, så kan man väl säga att hon har full rätt att säga att de var hennes djur xD Så jag läser och läser och läser om katter... och tar del av andras erfarenheter. 
 
 
Det är sjuuukt svårt att ta kort på busen..... Iaf om man är själv och måste leka med honom samtidigt som man tar kort. Det som var skönt var iaf att han inte alls var rädd eller skrek efter sina syskon och sin mamma när han kom hem till mig :) Hans mormor Sara följde med till mig när jag hämtade honom så han kände sig nog ganska trygg och har varit förvånandsvärt glad och pigg! Jag trodde seriöst att han skulle hitta till närmaste hörn under sängen och gömma sig där i nån vecka eller två.
 
Han är dock en riktig pain-in-the-ass under nätterna.... :(



EGEN BIL, WHOHO!

Äntligen fick jag sitta ned och dricka té <3 Har städat hela kvällen då jag fick reda på att jag kommer få lite oväntat besök! Skulle egentligen vara på torsdag men nu blev det ändrat till imorgon så.... Fort upp med dammsugare, mopp, fönsterputs osv! När allt var klart fick jag min efterlängtade dusch och nu har jag för inte så längesen ätit lite kvällsmat med äkta kinesiskt té <3
 
Nämen oj, vad hände här? ;)
 
Jajjemän, det där är min pärla! <3
Snyggbilen som blev städad i helgen tack vare Elis och Lollo, tack för all er hjälp! <3 Den var lite skitig när vi köpte den hehe, men inte så mycket ändå! Förvåndsvärt snygg för att vara begagnad så att säga!
 
Elis blev nog förälskad direkt, han tjatade på mig att jag skulle köpa den när vi hade varit och tittat på den. Tom när hans mor kom ville han att hon skulle köra förbi så hon fick se den och därmed övertyga mig om att köpa den haha. Så jag köpte den. Visst är den fin och så.... men den är helt annorlunda jämfört med de bilar jag är van att köra, så det blev en hel del aggressionsutbrott då jag kände mig urusel på att köra </3 Jag var alltså inte lika förälskad i den... Men det är en vanesak, jag har ju bara kört lite nyare bilar så det är ju klart att körsättet blir lite annorlunda.
 
 
Sen var det cruising inne i stan :) Men det var ganska tråkigt då det inte var så många bilar som var gamla godingar, utan mest ungdomar som nyss fått körkort och en liten volvo typ... Så vi var inte där så länge.
 
Jo! Innan allt det här var vi på lan hos Felle! Dock ville de bara spela spel som jag inte tycker om särskillt mycket... Så det började ganska tråkigt för mig, men sen ville de spela LoL och då ville jag också vara med :) Dock gick det inte så bra för mig då jag var helt nybörjare med seg laptop... (jag är mer tv-spelsnörd än dataspelsnörd så jah... Inte så van med hur man spelar :/)
Dessutom blev det grillat kött och friterad pommes som smakade himmelskt gott <3
 
Men nu skall jag sova! Håll utkik imorgon ;)



Mys <3

 
Jag älskar filmmusik.. och filmer! Men speciellt filmmusik eftersom de är så vackra och uttrycksfulla <3
 
Vaknade idag med världens huvudvärk och illamående... Den huvudvärken var alldeles olidlig, var sjukt desperat efter en huvudvärkstablett! Efter att ha vänt hela lägenheten uppochned så hittade jag ÄNTLIGEN ett par huvudvärkstabletter! Dock var jag dum som gick och lade mig igen för jag hade en hink bredvid sängen ifall jag skulle spy, men så somnade jag.... Lycka till med att kunna sova inatt alltså.
 
Men mår lite bättre nu, har fortfarande ont i bihålorna och huvudet, men inte lika olidligt som det var förut.
Har suttit och försökt lära in mig Concerning Hobbits på piano och det går väl sisådär... ... OKEJ GANSKA DÅLIGT, men det gör det ju alltid i början när man håller på att lära sig haha.
Kan Emil så kan banne mig jag också!!!
 
Men nu har jag en paus i spelandet och lyssnar på lugn och vacker musik <3 Sen är det dags att bege sig ut till stan och se på bio :D Iron Man 3, here I come!



Fördomar

 
 
Haha kunde inte sagt det bättre själv!
 
Förutom att jag älskar Clara´s dialekt, eftersom hon är från Göteborg och jag börjar få lite hemlängtan, så måste jag säga att jag älskar hennes komedidebatter! Eller ah, det kanske var ett dumt ord för det....
Men hon tar iaf upp viktiga frågor som istället för att stå som en allvarlig politiker bakom en mic och gör det hela till något som människor faktiskt kommer ihåg, något roligt! Jag tycker att hon har humor och är klok som väcker debatter på ett bra sätt och jag är så glad att hon vågar göra det!
 
Nu vågar man inte längre säga att man är feminist pga alla fördomar som haglar över en. Jag skulle nog säga att jag är lite som hon, är trött på att höra att man hör hemma i köket och blir förbannad när kvinnor som gör samma uppgifter som männen lika bra får mindre tillbaka, men att jag inte vill "hämnas" på männen eller göra så att de får lida lika mycket som vi kvinnor. Ja den här debatten kan ju pågå i evigheter så jag avslutar här :)



Irritationen växer..

Ehurm... Börjar bli lite mycket egobilder, haha!
 
Igår fick jag höra om en chockerande, dålig nyhet. Inte nog med att jag trakasserades för mitt utseende så blev min vän smutslagd pga ett orättvist rykte som skulle göra att hon blev helt utan pengar.
Jag är ganska bra på att se mönster på personer med alkoholmissbruk och Alva* kan jag lugnt säga är inte en av dem.
 
* Inte hennes riktiga namn
 
Alva sa till mig att hon hade pratat med soc och att de var beredda att varken ge henne bidrag eller sommarjobb. Hon förstod inte riktigt vad de menade och då berättade de att arbetsgivaren hade sagt att de ALDRIG hade talats vid om något jobb eftersom denne inte vill ha en alkoholist som anställd. Alva sa att hon var beredd att göra alko/drogtest om de inte tror henne och efter mycket om och men fick hon iaf ha kvar bidraget, men inget jobb.
 
 
Alva säger att detta grundade på att hon och en kompis för längesen hade firat något och tog därför ett halvt vin glas till maten. Hon var då tvungen att rycka in (observera att hon då inte hade körkort så hon körde aldrig till arbetsplatsen) och vad jag förstod så råkade hon berätta till sin arbetskamrat, som hon litade på innerligt, om middagen och det var där det spred sig. Nu förstod hon varför hon hade blivit nekad till så många jobb under ett halvår.
 
Det här är vad jag förstod av det hon berättade iaf, jag kan ha fel i det jag skriver, men det är sant att hon har blivit anklagad för att vara alkoholist och gör mig så otroligt förbannad!!
Vad är det för jävla sätt? Vad får högre anställda och chefer att tro att de kan trampa ned en annan människa och sprida rykten? Ni går inte i högstadiet längre, ni skall vara vuxna förebilder som skall hjälpa unga att komma in på arbetsmarknaden! Inte sprida rykten som ni inte ens tar reda på om de är sanna!
 
Vad jag har förstått så har Alva varit en sjukt bra arbetsinsats och det verkar ibland som att dessa chefer har utnyttjat detta. Jag vet även att hon sköter sitt jobb eftersom vi tidigare har varit arbetskamrater på en annan arbetsplats.
 
SKÄMS PÅ ER VUXNA SOM GÖR SÅDÄR!
Vi är faktiskt också människor och kan göra ett jobb lika bra som ni! Argh!!